Aflăm de la Poliţia Sângeorz-Băi

Agentul şef Sorin Tocaci, de la Poliţia Proximitate Sângeorz-Băi, ne informează despre acţiunile instituţiei. Astfel, se fac acţiuni pentru combaterea cerşetoriei şi absenteismului şcolar. În 3 zile au fost depistaţi 16 elevi care, în loc să fie la cursuri, se distrau prin net-cafe.

În noaptea de 14-15 octombrie, autori necunoscuţi au spart uşa din spate a unei autoutilitare cu număr de Cluj, parcată lângă Hotelul Hebe şi au furat 17 anvelope, un pistol electric în valoare de 3.500 lei. S-au ridicat amprentele şi-n foarte scurt timp hoţii vor da socoteală.

Poliţia a fost sesizată prin telefonul 112.

În data de 15.10.2008, ora 12.00, Poliţia a fost sesizată de numitul V.M.G., domiciliat în Sângeorz-Băi, str. Stejarului, că autori necunoscuţi au pătruns cu chei potrivite, în perioada august – 14 octombrie 2008, în depozitul SC Rolignafor SRL Sângeorz-Băi, aflat în incinta SC Samus SA, de unde au sustras covoare chinezeşti, perdele, garnituri de pat, măsuţe grădină, îmbrăcăminte, în valoare aproximativă de 15.000 lei. În vederea identificării autorilor necunoscuţi, poliţia a aplicat la faţa locului o capcană chimică de aşteptare. În noaptea de 15/16.10.2008, autori necunoscuţi au pătruns din nou, cu chei potrivite, în depozit, de unde au sustras bunuri pe care s-a aplicat capcana chimică de aşteptare.

S-a efectuat cercetarea la faţa locului, după care, în urma investigaţiilor şi verificărilor întreprinse, a fost identificat autorul furtului, în persoana numitului H.V., domiciliat în oraşul Sângeorz-Băi, str. Alunilor. Pe mâinile şi hainele acestuia, cu ajutorul lămpii ultraviolete, a fost depistată substanţa chimică fluorescentă aplicată ca şi capcană. Au fost recuperare la domiciliul lui H.V. o parte din bunurile furate, iar el este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5