Doi tineri din Sângeorz Băi, reţinuţi pentru că au agresat un bărbat din Maieru

Poliția a fost sesizată noaptea trecută prin apelarea numărului unic de urgență 112 despre faptul că în apropierea unui local din Maieru se află un bărbat de 29 ani, din localitate, care ar fi fost agresat fizic, cu răni în zona abdomenului.

La scurt timp de la sesizare, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au identificat și prins un tânăr de 22 ani, din Sângeorz-Băi, bănuit de comiterea faptei. În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul ca tânărul de 22 de ani, împreună cu un altul de 26 de ani, din Sângeorz Bai l-ar fi agresat pe barbatul din Maieru. 

Potrivit purtătoruluide cuvânt al IPJ BN,Crina Sârb, faţă de cei doi a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate pentru infracțiunea de vătămare corporală, sub supravegherea Parchetulului de pe lângă Judecătoria Năsăud.

„Bărbatul în vârstă de 29 de ani din Maieru, care a ajuns astă noapte la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița în stare gravă,  cu o plagă penetrantă perforantă toracică, în șoc hipovolemic și cu insuficiență respiratorie, a fost supus intervenției chirurgicale. A rămas internat în Secția Antestezie-Terapie Intensivă, fiind conștient, stabil hemodinamic și respirator și se află sub atenta supraveghere a medicilor”, a anunţat purtătorul de cuvânt al SJU Bistriţa, Camelia Strungari.

 

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5