AJFP BN: Peste 34 milioane lei atrase la buget, în urma activităţilor de inspecţie fiscală la persoane juridice şi fizice din judeţ

În urma acţiunilor de control întreprinse de Fiscul bistriţean la persoane juridice, au fost atrase la bugetul de stat consolidat venituri suplimentare în sumă de 31 milioane lei, din care TVA -  11 milioane lei, impozit pe profit - 4 milioane lei, impozit venit salarii - 2 milioane lei, contribuţii sociale - 5 milioane lei, impozit pe dividende - 5 milioane lei, impozit venit microîntreprinderi – 100.000 lei, accize – 10.000 lei, alte impozite şi taxe - 4 milioane lei. Au fost aplicate amenzi contravenţionale de 20.000 lei. În plus, au fost stabilite venituri suplimentare ca urmare a verificărilor documentare în sumă de 4 milioane lei.

         “Din iniţiativa organelor de inspecţie fiscală au fost transmise  organelor în drept în vederea continuării cercetării, stabilirii persoanelor vinovate şi a gradului de participare a acestora la infracţiune, un număr de 7 sesizări penale, valoarea prejudiciului potenţial fiind de fiind de 900.000 lei”, a declarat ec. Dorina Cicioc, şef AJFP Bistriţa-Năsăud.

         De asemenea, au fost efectuate 312 acţiuni de verificare la contribuabili persoane fizice şi întreprinderi familiale, din care inspecţii fiscale parţiale 175, controale inopinate 19 și 118 verificări documentare. Urmare acţiunilor de control întreprinse au fost atrase la bugetul de stat consolidat venituri suplimentare în sumă de 3 milioane lei, din care 2 milioane lei reprezintă TVA.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5