AJOFM BN organizează o selecţie de personal pentru 6 angajatori din judeţ. Peste 200 locuri de muncă vacante

 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud organizează în data de 21 noiembrie o selecţie de personal pentru 6 agenţi economici din Bistriţa, care au solicitat această activitate.

“Pentru selecţia din data de 21 noiembrie sunt anunţate 214 locuri de muncă vacante, dintre care 5 locuri de muncă pentru persoanele cu studii superioare şi 209 posturi pentru persoanele cu studii medii şi profesionale”, precizează directorul executiv Otilia Râpan.  

 Astfel, oferta angajatorilor bistriţeni include 2 posturi pentru proiectant inginer mechanic, un post de proiectant inginer electrotehnist, două posture de inginer maşini unelte şi un post de secretară. De asemenea, se caută 30 de cofetari, 30 patiseri, un agent de intervenţie pază şi ordine. Lista posturilor vacante cuprinde 2 posturi pentru confecţioner izolaţii la conductori electrici, 2 posturi de confecţioner toroane la conductori electrici, 20 posturi de lăcătuş mechanic, 20 posturie de operator maşini unelte cu comandă numeric, 11 posturi de sculer matriţer, 30 posturi de sudor, 5 posturi de confecţioner montator tâmplărie aluminiu şi mase plastic, 5 posturi de confecţioner tâmplărie aluminiu şi mase plastic, un post de gestionar, 10 posturi de operator prelucrare mase plastice, 2 de stivuitorist, 5 pentru tâmplari şi 34 pentru muncitori necalificaţi.

Pentru cele 10 posturi de operator prelucrare mase plastice se caută tineri cărora să li se încheie contracte de ucenicie la locul de muncă (ucenicul nu are calificare pentru ocupaţia în care se organizează ucenicia la locul de muncă).

Pentru celelalte meserii, pot participa la selecţie toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, precum şi şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi aflaţi în evidenţele AJOFM Bistriţa – Năsăud.

Persoanele care corespund acestor condiţii sunt invitate să se prezinte vineri, 21 noiembrie, cu începere de la ora 10,00, la sediul agenţiei din Bistriţa, str.Gării, nr.2 – 4. Candidaţii sunt rugaţi să aibă întocmit un CV model Europass (http://www.anofm.ro/cv-europass) şi

să prezinte o copie a diplomei de calificare (pentru meseriile care necesită calificare).

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5