Alexandra Maria Pop şi Daria Pall-Gondosch, absolventele de 10 de la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu”. Felicitări şi mult succes la liceu!

Două şefe de promoţie are anul acesta Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Bistriţa. Alexandra Maria Pop este absolventă a clasei a VIII-a A, diriginte Camelia Gălăţan. A absolvit clasele V-VIII cu media 10 pe linie.
La rândul ei, Daria Pall-Gondosch este absolventă a clasei a VIII-a B, diriginte Smaranda Avram, primeşte coroniţa în urma mediei 10 pe toţi anii de gimnazială. Cele două fete au făcut cinste şcolii şi dascălilor lor prin participarea la olimpiade, prin rezultatele deosebite obţinute, fiind într-adevăr fete de nota 10 şi şefe de promoţie, după cum ne declară echipa managerială formată din directorul Mirela Nelca şi directorul adjunct Alina Luca.
„Sunt Maria Pop, absolventă a clasei a VIII-a. Cu toții știm că trebuie să acceptăm sfârșitul unui capitol al vieții pentru a începe altul. De la primele liniuțe desenate caligrafic împreună cu doamna învățătoare până la ultimul comentariu de vers de la ora de limba română și ultimul sinus calculat într-un cub alături de doamna dirigintă, școala gimnazială “Avram Iancu” a devenit a doua mea casă. Timp de nouă ani am trecut zi de zi pragul acestei instituții datorită căreia, astăzi, fac primul pas spre viața de licean. De mică mi-am dorit să ajung cât mai departe, iar astăzi, iată-mă în curtea școlii cu coronița pe cap și diplomă în mână, mai mândră ca niciodată că sunt șefă de promoție. Ajunsă la finalul clasei a VIII-a, pot declara cu zâmbetul pe buze că acest an școlar a fost cel mai frumos an din viața mea, din toate punctele de vedere. Anul acesta a fost prima dată când am participat la olimpiadă după doi ani de pandemie. Distanța dintre încrederea pe care o aveam în mine în clasa a șasea și sentimentul de siguranță cu care am plecat spre centrul de examen în a doua parte a clasei a VIII-a este de la cer la pământ. Mi-a fost dor de atmosfera de la olimpiadă. Cu toată siguranța cu care am părăsit sala de examen, locul I m-a luat pe nepregătite. Am obținut cel mai mare punctaj! Unul dintre visurile mele se împlinise! Ajunsesem la Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română, unde am avut parte de o experiență extraordinară și de unde m-am întors cu un Premiu special! Alături de colega mea de cameră, doamna profesoară și mulți prieteni noi, am explorat orașul istoric Târgoviște și am fost foarte mândre să putem declara că am fost cazate cu lotul! Un alt vis al meu era să ajung pe o scenă, în fața unui public total necunoscut și să fac ceea ce ma face fericita…. să cânt. Astfel, în luna mai a anului 2022, am urcat pe scenă în cadrul unui eveniment organizat de Consiliul Tinerilor împreună cu trei dintre cei mai buni prieteni ai mei, sub numele MAAD, unde ne-am expus pasiunea pentru muzică. Abia aștept următorul concert care se apropie cu pași repezi! Iar acum, la final de an școlar, cu inima plină de bucurie și ochii cufundați în lacrimi, mă pregătesc de examen în urma căruia voi alege liceul care îmi oferă cele mai multe opțiuni pentru viitor, fiind mereu recunoscătoare școlii gimnaziale “Avram Iancu” care m-a adus în punctul în care mă aflu astăzi!” ne-a declarat Maria Pop
„Mă numesc Daria Pall-Gondosch și sunt mandră că fac parte din absolvenții claselor a VIII-a din promoția 2021-2022 a Școlii Gimnaziale ,,Avram Iancu,, Bistrița. Îmi amintesc cu drag de clasele primare cand primii pași in școală mi-au fost indrumați de doamna învățătoare Flore Daniela care m-a făcut să îndrăgesc învățătura. La una din festivitățiile de încheiere a unui an școlar de atunci, asistam emoționată la premierea absolvenților claselor a VIII-a și mi s-a părut de domeniul fantasticului cand un băiat terminase gimnaziul cu media generală 10. Mă gandeam atunci ce frumos ar fi dacă aș reuși și eu. Și iată că după cațiva ani, am devenit șefă de promoție cu media generală 10. Sigur, au fost ani de muncă și acum nu pot decat să le mulțumesc profesorilor care m-au îndrumat și familiei care m-a susținut mereu. Aș vrea să o amintesc în mod special pe doamna dirigintă Avram Smaranda care m-a ascultat intotdeauna cand am avut nevoie. O să imi rămană mereu în minte cei 9 ani petrecuți in această școală, împreună cu colegii mei de clasă, fără de care aceasta nu ar fi fost la fel de frumoasă. Dar orice sfarșit reprezintă un nou inceput, așa că haideți să avem incedere in noi și să ne urmăm visurile. Cu muncă, ambiție și perseverență putem reuși! Mă gândesc acum la frumoșii ani de liceu ce vor urma. Visul meu este să urmez cursurile unui liceu de prestigiu din Bistrița care să imi deschidă cat mai multe oportunități spre o careieră frumoasă. Baftă tuturor celor care săptămana viitoare vor susține Evaluarea Națională și să ne vedem bucuroși după pentru a sărbători reușita fiecăruia dintre noi!
”, ne-a spus Daria Pall-Gondosch.
Le felicităm pe fetele de 10 de la „Avram Iancu” şi le dorim mult succes pe mai departe pentru că le aşteaptă o altă etapă frumoasă în viaţă, aceea de licean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5