Alexandru Bria: Avem datoria să dăm României preşedintele pe care îl merită

 

Consilierul municipal Alexandru Bria, noul preşedinte al PSD Bistriţa, crede că misiunea social-democraţilor este de a da României preşedintele pe care îl merită, iar în Parlamentul European să ajungă oameni care nu devin la Bruxelles duşmani ai ţării. Declaraţiile au fost făcute la Conferinţa municipală de alegeri, în contextul alegerilor europarlamentare şi prezidenţiale din 2014.

         „Ştiu că o persoană sau o formaţiune aflată la Putere nu îşi păstrează această poziţie datorită prestaţiei din campania electorală. De aceea trebuie să consolidăm poziţia noastră în opţiunea electoratului. Nu doresc şi nu cred că voi putea să ajung în prima linie a bătăliei în cele două confruntări electorale, dar până la debutul celor două evenimente mai avem un scurt interval de timp  şi în acest interval doresc să vă propun să supun atenţiei acest proiect al meu.

Sunteţi, stimaţi colegi, atât pe scenă cât şi în sală cei mai importanţi exponenţi ai PSD Bistriţa  - ministru, parlamentar, preşedinte de consiliu judeţean, primar, viceprimar, consilieri locali – dar nu trebuie să uităm că  în această sală mai există încă o entitate de forţă a PSD şi aceea sunteţi dumneavoastră, respectiv organizaţia în sine”, a spus Bria, înainte de a le cere votul de încredere colegilor săi din organizaţie.

Social-democratul bistriţean a precizat că recunoaşterea şi respectarea PSD Bistriţa reprezintă cuvintele cheie ale proiectului său politic şi raţiunea pentru care şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte.

„Putem fiecare dintre noi să ne punem întrebarea ce putem face noi pentru colegii din sală, pentru cei care au muncit şi cărora le datorăm în mare măsură funcţiile noastre şi mai mult decât o strângere de mână şi mulţumiri. (...) Dumneavoastră sunteţi militanţii noştri şi cred că trebuie să ne oprim să vedem ce aşteptaţi dumneavoastră de la noi”, a explicat Alexandru Bria, noul lider PSD Bistriţa. 

Alexandru Bria are 37 ani, este de profesie notar, iar în PSD activează de cinci ani. Este la al doilea mandat de consilier local şi, cine ştie, în 2016 ar putea fi nominalizarea PSD pentru Primăria Bistriţa.

 

Comentarii

24/03/13 11:36
Un concetatean...

Da domnule Bria, asa este. Nu este neaparat nevoie ca acest presedinte sa fie de la USL, de la PDL... sau unul independent... cred ca intelegti foarte bine asta si ca va fi ales de popor... dupa vointa acestuia.
Ideal ar fi ca viitorii candidati pentru fucntia de presedinte al Romaniai, sa fie apolitici absolut, sa nu fi facut parte din din nici un partid politic in ultimii 5 sau chiar 10 ani de zile, sa nu fie nici actualmente membru in nici un partid si nici sa nu fie date si indicii ca ar simpatiza cu o anumita ideologie politica...
Numai asa, vom avea garantia ca viitorul presedinte nu va mai fi partinitor fata de un anume curent politic si discretionar fata de altul... si ca-si va face datoria de sef al statului, fara imixtiuni si amestec in treburile care nu-i apartin. Dar... cine agreaza aceasta propunere , aceasta ideie... ?!
Pana si Dvs vreti conform "conventiei" sa sprijiniti pentru aceasta functie pe domnul Antonescu, PDL-istii pe alcineva... etc. dar exclusv pe criterii politice si care, odata ajuns presedinte ( sef al statului cum ii place dpomnului Basescu sa spuna astazi...) chiar dacas-i va da "demisia formala " din partidul care l-a propus, ideologic... niciodata nu se va "rupe de el"... ori ce ati spune sau ati afirma.
Eminamente, noua nu ne mai trebuie un presedinte politic ! Asta va trebuie sa intelegeti si dv cei aflati astazi la putere si cei din opozitie... daca vreti ca Romania sa merga bine sintr-o anume directie de stanga ori de dreapta.
Cu o guvernare de stanga si cu un presedinte de drepata, nu se intampla altceva decat ceea ce-i acum in tara noastra, adica ne autodistrugem si ramanem efectiv pe loc... dar aveti Dvs suficienta inteligenta sa pricepeti asta .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5