Deputatul Doina Pană, preşedinte PSD Bistriţa. Alexandru Bria, preşedinte executiv

Cei 132 de delegaţi social-democraţi din municipiul Bistriţa, prezenţi la Conferinţa de alegeri a PSD Bistriţa, au votat-o în unanimitate pe deputatul Doina Pană, în funcţia de preşedinte al organizaţiei.

"Votul dumneavoastră mă onorează şi mă obligă. Suntem echipa care ştim, putem, doar să vrem. Să ne mobilizăm şi anul 2016 să însemne o victorie nu doar a PSD-ului, ci o victorie pentru bistriţeni şi implicit pentru români, în toamnă", a declarat, la finalul conferinţei, deputatul Adriana Doina Pană.

De altfel, şi pentru celelalte funcţii votul a fost similar, Alexandru Bria devenind preşedinte executiv, în timp ce viceprimarul George Avram a fost validat ca secretar executiv.

Cele şapte funcţii de vicepreşedinte sunt ocupate de Camelia Tabără, Crina Clapău, Marius Bor, Bogdan Miholca, Constantin Rus, Kozuk Andrei şi Horaţiu Gherman.

Trezorier la PSD Bistriţa este Cristina Lang.

Primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Creţu, a optat să candideze doar pentru funcţia de membru în Biroul Politic Local.

Din Consiliul Local al PSD Bistriţa fac parte 81 membri, dintre care 56 sunt preşedinţii organizaţiilor afiliate secţiilor de votare.

La Conferinţa Judeţeană, din luna octombrie, PSD Bistriţa va fi reprezentat de 81 delegaţi. Emil Radu Moldovan a fost propus de PSD Bistriţa pentru a candida la preşedinţia organizaţiei judeţene.

***
Potrivit situaţiei prezentate, la finele lunii iulie a.c., în evidenţele PSD Bistriţa figurau 1689 membri cu adeziune.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5