Deputatul Robert Sighiartău: Prin investiții și reforme, România iese din subdezvoltare. Oferta politică a PSD devine irelevantă

Deputatul Robert Sighiartău, secretarul general al Partidului Naţional Liberal, consideră că votul dat pe Legea bugetului de stat pentru anul 2021 reprezintă un fundament pentru e economie pe principii liberale, axată pe performanţă.

"Votul dat Bugetul Dezvoltării pune temelia solidă construcției din anii ce vin: o economie pe principii liberale și pe motivații ce țin de performanță. Atacul furibund al PSD arată că înțelege bine miza: prin investiții și reforme, România iese din subdezvoltare. Și am văzut cu toții la Oradea ori la Cluj-Napoca ce se întâmplă cu PSD acolo unde există dezvoltare: crește sectorul privat, crește calitatea vieții, scade dependența de stat, oferta politică a PSD devine irelevantă. Ca lider al coaliției, PNL are principala răspundere de a ține acest parcurs. Să facem evidente roadele politicii liberale în actualul ciclu electoral. Să reușim cu Florin Cîțu la nivel național ce au reușit Emil Boc la Cluj-Napoca ori Ilie Bolojan la Oradea: încheierea tranziției și saltul în rândul țărilor dezvoltate din UE. #DezvoltămRomânia", este mesajul transmis de deputatul Robert Sighiartău din Parlamentul României.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5