Deputatul Robert Sighiartău: Este al doilea an consecutiv cu alocări record pentru investițiile publice

Deputatul Robert Sighiartău, secretarul general al Partidului Naţional Liberal, susţine că investiţii publice beneficiază şi în acest an de alocări record, iar decizia premierului Florin Câţu de a analiza execuţia bugetară la şase luni, cu mandatele pe masă ale miniştrilor, trebuie salutată.
 
"Este al doilea an consecutiv cu alocări record pentru investițiile publice – 61,4 miliarde lei (5,5% din PIB). Florin Cîțu așază economia pe principii liberale și investește de două ori mai mulți bani în infrastructura țării decât PSD. Este esențial însă ca miniștrii cabinetului să-i urmeze viziunea.
Salut anunțul premierului de a analiza stadiul execuției bugetare peste șase luni și cu mandatele pe masă. Cei care nu pot să realizeze obiectivele de investiții trebuie să plece, să lase locul celor care pot. Prim-ministrul are ultimul cuvânt în ceea ce privește performanța fiecărui membru al cabinetului.
P.S. Comparați #BugetulDezvoltării al lui Florin Cîțu cu bugetul lui Sorin Grindeanu (OUG13), care a alocat doar 26,7 miliarde lei (3,2% din PIB-ul de atunci) pentru investiții", precizează deputatul Robert Sighiartău.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5