Deputatul Robert Sighiartău, la întâlnirea premierului cu primarii liberali din Bistriţa-Năsăud!

Deputatul Robert Sighiartău, secretarul general al PNL, a participat la întâlnirea dintre premierul Florin Câţu și primarii liberali din Bistriţa-Năsăud.
"Am avut o discuție foarte utilă cu premierul României și o parte dintre primarii județului Bistrița-Năsăud. Mulți dintre colegii primari au implementat proiecte cu finanțare europeană de mai bine de 10 ani și au întâmpinat mereu probleme. E unul dintre lucrurile pe care le-am discutat și sunt convins că vom optimiza întregul proces începând cu depunerea proiectelor și până la finalizarea lor.
În perioada următoare, va trebui să fim pregătiți cu atât mai mult cu cât se va deschide noua linie de finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență, prin care sperăm să dăm un impuls dezvoltării locale.
Îi mulțumesc premierului Florin Cîțu pentru că, în această perioadă, am avut nenumărate întâlniri în care am reușit să facem primii pași pentru a da viață noilor proiecte de dezvoltare a județului nostru", a transmis deputatul Robert Sighiartău.

La întâlnire, au participat primarii Sorin Mititean (Şieu Măgheruş), Ionel Ropan (Petru Rareş), Anchidim Pavelea (Runcu Salvei), Viorel Clapău (Rebrişoara), Ioan Mureşan (Nuşeni), Marian Forogău (Şanţ), Sorin Avram (Leşu), Sorin Hognogi (Spermezeu), Octavian Cicşa (Ilva Mare).

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5