Deputatul Robert Sighiartău: După decenii de socialism, așezăm economia românească pe principii liberale

Deputatul Robert Sighiartău, secretarul general al Partidului Naţional Liberal, consideră că datele Eurostat pentru trimestrul IV al anului trecut sunt premisele unei creşteri economice sănătoase şi în 2021.
"În toamna lui 2020, am ținut economia deschisă și în siguranță și am reușit cea mai mare creștere economică trimestrială din UE. Am limitat contracția economică (-3,9% față de -6,8% în zona euro), am avut cele mai mari redresări de la un trimestru la altul din ultimele decenii (+5,6% în T3, +4,8% în T4), am adoptat Bugetul Dezvoltării bazat pe investiții record (61,9 miliarde lei, 5,5% din PIB), facem reformele structurale întârziate de decenii. Acestea sunt premisele unei creșteri economice sănătoase de 4,3% în 2021. După decenii de socialism, așezăm economia românească pe principii liberale", precizează deputatul Sighiartău.
De altfe, premierul Florin Câţu a precizat că Eurostat confirmă revenirea în V a economiei, ţara noastră având cea mai mare creștere economică din UE în trimestrul IV din 2020.

Comentarii

11/03/21 13:02
GICA CONTRA

Mai Robitza, io cred ca ai baut ceva ,,, samacisa "... inainte de a face astfel de afirmatii ! Pai, daca avem " cea mai ... din cele mai " ... ( cum spui ) OR SA VINA TOTI STRAINII PESTE NOI MA... IMPREUNA CU TOTI TRANSFUGII DIN ZONELE DE RAZBOI ... si om patzi si noi ce patesc nemtzii, italienii, spaniolii si francejii cu acestia ! Maaa... n-om mai reusi sa solutionam cererile de "azil " tuturor celor din UE ma... ! Pana si americanii te pomini c-or face cerere sa se mute la noi...

15/03/21 09:55
Gica Contra

Draga Robytza,
Dragilor politruci de dreapta capitalisto-burghezo-mosiereasca !
Cu modificarea Legii muncii, prin care vreti sa aprobati bugetarilor sa ramana in " slujba " pana la varsta de 70 de ani... SA STITI CA FACETI CEA MAI MARE PROSTIE NATIONALA , DEOARECE, NU VOR CERE SA RAMANA, DECAT NUMAI TOT FELUL DE DIRECTORI, SEFI DE SERVICII, SEFI SI SEFULETI... CARE VEFECTIV " TAIE FRUNZE LA CAINI " , CARE NU FAC APROAPE NIMIC SI ACOLO DACA RAMAN INSCAUNATI... AU GARANTIA CA-I MAI BAGA CINEVA-N SEAMA... PANA PLEACA DIRECT IN COPARSEU .
Fiti siguri ca cei care muncesc si trudesc din greu, prin frig si ploi, la munci grele si nocive ori periculoase ... NU VOR CERE ACEST LUCRU SI ABIA ASTEAPTA SARACII SA PLECE... SA SCAPE !
In unitatile militare si de politie... cine credeti ca va cere sa ramana in sistem, altii decat toti generalii si coloneii - sefi si sefuleti , care " taie frunze la caini " si nu fac nimica nimnicuta... altceva decat sa fu*ta subordonatii la icre si sa-i faca de toata caca, asa cum a fost cazul Caracal si Onesti... si toate cele prin care a reiesit public fatul ca Politia si Jandarmeria sunt niste " ni.mu.rugi ... analfabeti si prost functionali "... !
Astia, care-i fac de tot c*catul peste toti si care nu fac nimic... astia vor fi cei care se vor inscauna pana la 70 de ani, daca nu cumva pana trec direct in " coparseie " ( da.u.ar Dumnezeu sa dea ... ca numai asa va scapa societatea de ei ... de peste tot ) .
Decat sa ramana in sistem ... mai bine cumulati-le pensiile cu salariul... dar impozitati-i 100% de la o anumita valoare in sus, ca sa-i descurajati s-o faca si sa aiba tinerii nostri unde se incadra si bine ar fi sa aplicati asta si-n domeniul privat ... ca de aia pleaca tinerii in (M.area )UE ... si odata dusi... dusi raman, ca nu se mai inapoiaza indaratu-lea in veci AMIN !
MAAA... DESTEPTAREA ! TREZITI-VA ... CA NUMAI PROSTII DEBITATI !
Asta inseamna " principiile voastre liberale " !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5