A fost lansat Oficiul Creștin pentru Drepturi și Libertăți. Deputatul Robert Sighiartău: Lupta pentru libertate. Timişoara

Sâmbătă la Timișoara a fost lansat Oficiul Creștin pentru Drepturi și Libertăți o platformă civică ce adună laolaltă oameni profesioniști și integri: avocați și alte profesii liberale având toți un singur scop, promovarea valorilor fundamentale pentru civilizația noastră.
"Lupta pentru libertate.Timișoara. Viața lor ne reamintește că libertatea nu este cumpărată ieftin. Are un cost; impune o povară.
Am fost bucuros să particip la lansarea unei platforme civice,care adună laolaltă oameni profesioniști și integri: avocati și alte profesii liberale având toți un singur scop promovarea valorilor fundamentale pentru civilizatia noastră.
Îi felicit pe organizatori și le doresc mult succes in activitate!", a transmis deputatul Robert Sighiartău.

***
Un eveniment civic, profesional, cultural și spiritual, într-un context istoric tulbure și provocator, prin care valorificăm și punem laolaltă cunoștințele, expertiza și experiența onorabililor invitați vorbitori. Astfel, intrarea fiind liberă, dorim ca participanții la eveniment să fie informați, îndrumați, provocați și ajutați pentru o trăire optimă și consistentă a rolului de cetățeni și creștini într-o societate polarizată, confuză și în derivă, pe baza unor principii și adevăruri care au străbătut istoria și s-au dovedit a fi imuabile.

Cu alte cuvinte, o agoră de o zi a dialogului și pragmatismului intelectualilor români, filosofi, profesori universitari, teologi, avocați care să pledeze fiecare, în raport cu interesul său epistemologic, pentru relevanța axiologică a îndemnului Christic.

Comentarii

20/10/22 10:23
Gica soferul

No foarte bine " fratiucule " draga... amu, sa va vad cum ii obligati pe " capusarii " din energie , sa faca profit 5-10% maxim si sa revina cu picioarele pe pamant, nu de 300% batabdu-si joc de oamenii din aceasta tzara . Totodata, poate faceti presiuni asura guvernantilor, sa plafoneze preturile la producator, astfel incat vanzarea sa nu poata fi mai mare cu 15% decat cea data de producator, indierent cate lanturi vor exista de " capusari " ( care-si vand energia de la unul la altul ) si care vor dispare de pe piatza, vazand ca nu-si mai pot bate joc de oameni . Pana acuma, la voi " cei intorsi la domnul"... libertatile se refereau numai la a putea " fugi din tzara , gata scolarizati " ... sa munciti ptr straini si sa va lase in pace cand mergeti la biserica , numic altceva .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5