Miza noii sesiuni parlamentare: bătălia cu PSD pentru apărarea nivelului de trai al românilor și menținerea parcursului occidental al României

A început cea mai dificilă sesiune parlamentară de la aderarea României la Uniunea Europeană. Miza este dublă: apărarea nivelului de trai al românilor ce va fi tot mai afectat de haosul fiscal provocat de guvernele PSD-ALDE; menținerea drumului occidental al României în fața atacurilor PSD la economia liberă și  instituțiile statului .

Este tot mai clar faptul că Dragnea și vasalii săi din PSD și ALDE vor forța în Parlament șarje decisive pentru capturarea statului, îngenuncherea întreprinzătorilor privați, a celor cu profesii liberale și a oricui va îndrăzni să-i conteste, precum și pentru subordonarea politică a Justiției. În același timp, pentru a deturna atenția, vor  declanșa noi campanii de dezinformare și le vor continua pe cele începute.

Parlamentarii PNL au datoria să se opună cu toate forțele și instrumentele democratice, parlamentare și constituționale demersurilor anti-românești și anti-occidentale ale trupei conduse de Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu.

Și o vom face !

Vom cere socoteală premierului și fiecărui ministru din guvernul de marionete impus de Dragnea. Să le explice românilor, în comisii și de la tribuna Parlamentului, cum vor ieși din minciunile și bâlbele cu Formularul 600 și sistemul de impozitare progresiv, de ce au amânat marile promisiuni, cum și cu ce costuri vor realiza mărețul program de guvernare pe care doamna Dăncilă îl citește mecanic de pe o foaie.

Avem obligația să ne luptăm pentru proiectele noastre de lege, în comisii și în plen. Sunt proiecte care, printre altele, vin în sprijinul patronilor și angajaților din sectorul privat, dau soluții pentru debirocratizarea reală a instituțiilor cu care cetățenii vin în contact, instituie măsuri pentru transparență și corectitudine în achizițiile publice, repară nedreptățile făcute de Guvernul PSD-ALDE comunităților locale (diminuarea sumelor alocate administratiilor locale din impozitul pe venit), îi ajută pe pensionarii încadrați în gradul I sau II de invaliditate.

PNL a demonstrat că face opoziție eficientă în Parlament, știe să învețe din greșelile trecutului și poate stopa demersuri toxice ale PSD. Știm că sunt tot mai mulți români nemulțumiți și exasperați de proasta guvernare PSD-ALDE. Avem datoria să nu-i dezamăgim. 

 

                                                               Robert Sighiartău  

Deputat PNL

 

Comentarii

02/02/18 12:25
Comentator

"Parcursul occidental" ... doar la preturi si costuri, iar la " salarii si pensii "... mai asa... inspre Africa ... !

09/02/18 12:52
Comentator

Asa domnu Orban... cu mana-ntinsa si... "Heill... " stiti Dvs... ca si cand ati "iesit invingator" la alegerile de sef al PNL... ! Sper ca n-ati uitat ...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5