Deputatul Robert Sighiartău: Nu toți cetățenii din Bistrița-Năsăud sunt pe lista de priorități a Guvernului PSD-ALDE! Proiect pentru Rebrişoara, respins

Nu toți cetățenii din Bistrița-Năsăud sunt pe lista de priorități a Guvernului PSD-ALDE. Dacă primarul localității nu e de aceeași culoare politică cu Liviu Dragnea, nu primește bani.

Proiectul privind "Modernizarea drumului comunal DC2D Rebrișoara-Podirei, amenajare alee pietonală, realizare pod Strada Răstoacă și Strada Podirei și pasarelă pietonală peste Someșul Mare, comuna Rebrișoara, județul Bistrița-Năsăud" a fost respins în comisia de buget de PSD-ALDE.

Coaliția de guvernare a primit ordin de la conducători să nu susțină nimic din ce propunem noi opoziția, indiferent că vorbim de proiecte bune pentru oameni sau inițiative de dezvoltare.

Este o lipsă de respect în primul rând, fiindcă reprezentăm milioane de cetățeni. Nu este bugetul lui Liviu Dragnea stimați colegi, este bugetul României.

deputat PNL,  Robert Sighiartău

Comentarii

14/02/19 12:57
cititor

Domnul Robytza, " celor de la PNL-PMP-USR "... mai exact . Nu va arogati Dvs calitatea de "cetateni ai Bistritei " la modul general , ca nu v-a dat nimeni un mandat oficial s-o faceti . Asa cum ati facut si Dvs cand ati fost la butoane, tot asa de data asta, " Dvs - cei din opozitie... NU prea... SUNTETI PE ACEASTA LISTA "... nicidecum bistritenii in ansamblu !
Stim noi ca " ie multi si voteaza... dar oare si pricepe " ???!!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]