Alimente fără acte, confiscate la Negrileşti

O femeie din Satu Mare a rămas fără marfa pe care dorea să o vândă şi a fost amendată cu 2000 lei pentru activităţi comericiale ilicite. Miercuri, poliţiştii bistriţeni au prins-o, în comuna Negrileşti, pe Maria G. (42 ani) din judeţul Satu-Mare, în timp ce oferea spre vânzare produse alimentare şi nealimentare pentru care nu deţinea documente legale de provenienţă şi comercializare. Marfa în valoare de 4.486 lei a fost confiscată.

Au vrut să se înfrumuseţeze cu produse cosmetice furate

Două tinere din municipiul Bistriţa s-au ales cu dosar penal după ce au fost surprinse furând produse cosmetice dintr-un magazin situat pe strada Andrei Mureşanu. Ioana T. (18 ani) şi Cristina D. (17 ani) au furat produse cosmetice în valoare de 26,95 lei. Se pare că şi bărbaţilor le fac cu ochiul astfel de produse. Margian L., în vârstă de 30 ani, din Vermeş, a sustras produse de înfrumuseţare şi îngrijire în valoare de 70,20 lei, dintr-un complex commercial din Bistriţa. Bărbatul are acum dosar penal pentru infracţiunea de furt.

Tot la categoria furturi, poliţiştii l-au nominalizat şi pe Paul B., de doar 14 ani, din Unirea. Potrivit subinspectorului Antonela Gorgan, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, copilul a sustras din curtea lui Valentin V., din Unirea, o bucată de fier în greutate de 20 kg, după care a vândut-o pentru suma de 14 lei. De fapt, valoarea era de aproximativ 200 lei, fierul fiind recuperat şi predat proprietarului. Astfel, tânărul are la purtătot nu doar o carte d eidentitate, ci şi un dosar penal pentru furt calificat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5