Alin Demian: Comuna Coşbuc are cel mai mare buget din ultimii ani

Comuna Coşbuc trece printr-un amplu proces de modernizare şi asta datorită mai ales proiectelor care au primit finanţare sau sunt în curs de aprobare. Vorbim aici de mai multe proiecte aprobate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală printre care se pot amintii construcţia unui pod nou peste râul Sălăuţa în valoare de 700 de mii de lei, de dotarea şi reabilitarea dispensarului uman din comună, proiect în valoare de 1,2 milioane de lei, de prelungirea canalizării în valoare de 1,5 milioane de lei. Nici fondurile europene nu sunt deficitare la Coşbuc astfel că pe măsura 7.2 urmează să fie reabilitate peste 7 kilometrii de străzi. Lucrare pentru care contractul a fost deja semnat iar valoarea lucrărilor este de 1 milion de euro.
Centrul civic urmează să fie reabilitat, conform viceprimarului Alin Demian printr-un proiect realizat pe Grupul de Acţiune Locală în valoare de aproape 500 de mii de lei.
Viceprimarul se declară mândru de proiectul care vizează construirea unei baze sportive, cea mai modernă din judeţ, după cum spune Alin Demian. Un alt deziderat este acela al reabilitării şcolii generale din comună, proiect european în valoare de 1,3 milioane de euro.
Rata de colectare a taxelor şi impozitelor locale a fost de peste 90 % în anul care s-a încheiat iar viceprimarul Comunei Coşbuc spune că lucrurile evoluează în comunitate datorită echipei din care face parte şi care se preocupă constant de dezvoltarea şi integrarea în europa a comunităţii din care face parte.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5