Viceprimarul Nicolae Moldovan: Rebrișoara are cel mai mare buget din toate timpurile

          Chiar dacă Rebrişoara este una dintre comunele cu cele mai mici venituri, viceprimarul Nicolae Moldovan declară că bugetul din acest an depășește orice sumă care a fost vreodată alocată localității. Administrația locală a reușit să înceapă în acest an câteva proiecte de amploare menite să schimbe fața comunei. Primul dintre ele este pe Măsura 7.2 şi vizează asfaltarea a mai multor kilometri de drum comunal spre Gersa, două poduri, dar și modernizarea  a patru străzi. Valoarea totală a proiectului, care are deja aprobare și urmează să fie demarat, se ridică la un million de euro. Tot la capitolul asfaltări, se poate menționa și un proiect realizat prin GAL Țara Năsăudului ce vizează modernizarea a două străzi din comună, proiect in valoare de 650.00 de lei ,din care 400.000 lei sunt din fonduri europene restul reprezentând cofinanțare de la bugetul local.

          În ceea ce priveste rețeaua de apă și canalizare, administratia rebrişoreană are în plan realizarea unei noi aducțiuni pe o lungime de 5 kilometri pe Gersa, în valoare de un million de euro.

          Nici cultura nu este lăsată deoparte astfel că, în perioada următoare va începe reabilitarea Căminului Cultural din localitate, proiect în valoare de 550.000 de euro. De asemenea, urmează să debuteze lucrările pentru construirea unui Monument al Eroilor în valoare de 15.000 de euro.

          La capitolul sănătate,  se preconizează a fi investite 1,5 milioane de lei pentru renovarea și modernizarea dispensarului medical.

          Nicolae Moldovan declară că mai există finanțare pentru modernizarea a 3,6 kilometri de străzi, proiect finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, în valoare de 3,6 milioane de lei, dar și modernizarea și mansardarea Școlii Generale din comună, în valoare de 3,2 milioane de lei, finanțat tot de Guvernul României.

          Viceprimarul rebrișorean declară că își dorește să aducă întrega comunitate în Europa prin aducerea condițiilor de trai la standarde europene.

          Viceprimarul Nicolae Moldovean urează tuturor concetățenilor un Paște fericit și plin de lumină.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5