Alin şi Bety Pascal, mirii anului

Alin Pascal, solistul bandului care îi poartă numele şi cântă în emisiunea lui Mihai Morar, se căsătoreşte astăzi cu aleasa inimii lui, Bety. Tinerii însurăţei spun că au emoţii foarte mari şi au dezvăluit că vor avea un băieţel. Pe facebook a aparut prima poza cu mirii.

"Am avut emoţii foarte mari, au trecut şi acum au revenit. Se preconizează o petrecere foarte gravă şi pentru că suntem foarte fericiţi. Avem două perechi de naşi. Ei ne sunt prieteni foarte dragi şi nu am putut renunţa la niciunul", a declarat Alin Pascal.
Cât despre viitorul membru a familiei, Alin a spus că va fi un băieţel şi se va numi Adam.
"O să avem un băieţel. O să-i punem numele Adam. Ne-a plăcut cum sună, a fost primul bărbat de pe pământ şi cred că va fi protectorul nostru. După asta mai vrem două fetiţe", a mai spus artistul.
Vizibil emoţionată, Bety spune că rochia de mireasă o are de la un creator internaţional, iar sarcina este una uşoară.
"Rochia o am de la un creator internaţional. Sarcina este foarte uşoara, nici nu o simt. Aşa pot să am mai multe sarcini", a declarat Bety.
Matilda Pascal Cojocarita si Stefan Cigu sunt soacrii mari si s-au implicat in organizarea nuntii fiului . Peste 200 de invitati au confirmat prezenta la eveniment, unde muzica si surprizele se vor tine lant. Tortul mirilor este compus din sase etaje si a fost facut de cel mai bun maestru cofetar din Romania. Vor cânta trei orchestre şI un taraf tradiţional.
Una dintre atractiile serii va fi dansul mirilor in coregrafia lui Bursucu' . Pe lista invitatilor se afla Mihai Morar, Cristina Spatar, Gelu Voicu, Dinu Iancu Salajan, Daniela Condurache, Claudiu Mirica, Florentina Satmari, Botgros Nicolae si Roxana Ionescu. Invitatii se vor distra pe muzica maestrului Botgros care le-a pregatit un moment special. Alesis, Daniela Condurache, Dinu Iancu Salajan si Claudiu Mirica vor întreţine şI ei atmosfera. "Vor fi multe surprize pentru invitati. Luna de miere o amanam pana la anul deoarece suntem foarte ocupati. Eu impreuna cu trupa mea suntem contractati pana in August 2014. Vom gasi o portita sa evadam vreo doua, trei saptamani intr-o locatie exotica", a spus Alin Pascal pentru CANCAN.ro.
Pe net Alin şi Bety Pascal sunt declaraţi deja mirii anului. Cine ştie poate urmează Roxi si Horatiu!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5