Alin Pascal face nuntă atipică. A convins un preot să-i pună la dispoziţie un lăcaş de cult pentru a spune "Da". Se cunună civil în biserică

Emoţii de la Bistriţa până la Bucureşti: Matilda şi Cigu sunt socrii mari

Sursa cancan.ro

Alin Pascal fiul artiştilor Matilda Pascal Cocăriţa şi Ştefan Cigu, care şi-a petrecut copilăria la Bistriţa, fiind pentru o vreme în Orchestra "Dor Românesc", actualmente solistul bandului care îi poartă numele şi cântă în emisiunea lui Mihai Morar, va avea parte de o nuntă atipică. Pentru că îşi doreşte să aibă intimitate în ziua căsătoriei sale, artistul a simplificat lucrurile şi se va cununa civil şI religios în acelaşi loc. Respectiv în incinta unei biserici, al cărei preot a fost de acord să primească în lăcaşul său şi un reprezentant al Casei de Căsătorii.

Alin Pascal şI iubita lui Betty se vor cununa weekendul acesta, în aceeaşi zi şi acelaşi loc. În urmă cu ceva timp, Alin Pascal şI iubita lui Betty, au făcut o nuntă-parodie în Constanţa. Acum însă, Alin, şeful band-ului care cântă în emisiunea lui Mihai Morar, se va cununa de-adevăratelea cu aleasa sa, sfidând oarecum regulile unei cununii normale. Mai exact, el se va căsători civil şi religios în acelaşi loc, într-o bisericuţă, evitând astfel să treacă pragul Casei de Căsătorii. Curios este faptul că, în momentul în care i-a venit acestă idee şI i-a împărtăşit-o preotului care urmează să oficieze slujba, fiul artistei Matilda Pascal Cojocăriţa nu a întâmpinat nicio problemă. Ba, mai mult, el a primit sprijinului duhovnicului său care s-a arătat oarecum încântat de alegerea acestuia. Cu toate acestea, mirii vor respecta în ziua nunţii lor câteva reguli de bază. Cununia civilă va avea loc în prezenţa martorilor şi a unui angajat al Casei de Căsătorii, urmând ca, imediat după finalizarea acesteia să se desfăşoare ceremonia religioasă în faţa altarului, aşa cum spun canoanele bisericeşti. Nu vor lipsii fraţii din Bistriţa Horaţiu şi Lavinia Cigu. În februarie Alin va deveni şi tătic.
Casă de piatră şi fericire!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5