Alte patru decese raportate de autorități, în contextul pandemiei, printre care un bărbat de 33 de ani!

Bărbat, de 33 de ani, din Bistrița-Năsăud, internat în 5 noiembrie în ATI/Boli Infecțioase (bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută, examen CT cu aspect sugestiv pentru infecția cu COVID-19), unde a decedat în aceeași zi, la ora 12.45. Comorbiditati: obezitate, Parkinson.

Femeie, de 77 de ani, din Bistrița-Năsăud, internată în 3 noiembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie, insuficiență respiratorie acută), transferată în aceeași zi în ATI, unde a decedat în 6 noiembrie, ora 11.15. La internare, avea trecute din UPU diagnosticele: hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică cronică, insuficiență renală cronică stadiul III.

Femeie, de 73 de ani, din Bistrița-Năsăud, internată în 22 octombrie pe Secția Cardiologie, transferată în 5 noiembrie pe Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în aceeași zi, ora 16.00. Comorbiditati: cardiopatie ischemică cronică, insuficiență valva mitrala, stenoză valva aortica, bronhopneumonie obstructivă cronică.

Femeie, de 62 de ani, din Bistrița-Năsăud, internată în 30 octombrie pe ATI/Boli Infecțioase (pneumonie, insuficiență respiratorie acută), unde a decedat în 6 noiembrie, ora 22.40. Comorbiditati: diabet zaharat, hepatită cronică virală C.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5