Cinci decese asociate pandemiei, raportate ieri de autorităţile din Bistriţa-Năsăud

Autorităţile judeţene4 au raportat ieri după-amiază cinci noi decese în Bistriţa-Năsăud, în contextul pandemiei cauzate de coronavirus .
Primul caz este al unei femei de 77 ani, internată în data de 24 octombrie în Secția ATI/Boli Infecțioase (Sepsis cu punct de plecare pumonar, Șoc septic, Pleurezie bilaterală), unde a decedat în data de 25 octombrie (ora 01:00). Comorbidități: Insuficiență cardiacă, Hipotensiune, Insuficiență hepato-renală, Infecție confirmată Covid-19 ulterior decesului.
Al doile caz este al unei femei de 81 ani, internată în data de 25 octombrie în Secția Neurologie (Sindrom confuziv, Stare septică), unde a decedat în data de 26 octombrie (ora 06:05). Comorbidități: Hipertensiune arterială, Obezitate, Cardiopatie ischemică cronică, AVC sechelar, BRD major, Infecție confirmată Covid-19.
Al treilea deces a survenit la un bărbat de 79 ani, internat în data de 24 octombrie în Secția Boli Infecțioase (Infecție confirmată cu Covid-19), unde a decedat în data de 27 octombrie (ora 00:05). Comorbidități: Bronhopneumonie obstructivă cronică, TBC pulmonar sechelar, Cardiopatie ischemică cronică, Insuficiență cardiacă congestivă, Hipertensiune arterială, Insuficiență renală, Insuficiență respiratorie acută.
Un bărbat de 63 ani, internat în data de 15 octombrie în Secția ATI/Boli Infecțioase, a decedat în data de 27 octombrie (ora 03:55). Acesta nu avea comorbidități cunoscute.
Un alt deces asociat CoVid este trecut în dreptul unui bărbat de 79 ani, internat în data de 16 octombrie în Secția Boli Infectiose (Pneumonie), transferat în Secția ATI în 17 octombrie, unde a decedat în data de 27 octombrie (ora 05:30). Comorbidități: Insuficiență cardiacă, Cardiopatie ischemică cronică congestivă, Hipertensiune arterială.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5