Trei decese asociate CoVid, la persoane care sufereau și de alte boli!

Autoritățile au raportat 3 noi decese asociate pandemiei în județul Bistrița-Năsăud.

Este vorba despre un bărbat de 72 ani, internat în 4 septembrie în Secția Boli Infecțioase (infecție confirmată cu Covid-19, formă severă), transferat în ATI în 14 septembrie, retransferat în Secția Boli Infecțioase în 18 septembrie, unde a decedat ieri, 22 septembrie. Comorbidități: bronhopneumonie, cardiopatie ischemică cronică, fibrilație atrială, insuficiență renală cronică, pacient supraponderal.

Un alt deces a survenit la un bărbat de 79 ani, internat ieri, 22 septembrie în Secția Boli Infecțioase (infecție confirmată cu Covid-19), unde a decedat aseară, 22 septembrie. Comorbidități: obezitate, diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Și o femeie de 69 ani, internată în 20 septembrie în Secția Boli Infecțioase (pneumonie, insuficiență respiratorie severă), transferată în aceeași zi în Secția ATI, a decedat azi, 23 septembrie. Comorbidități: insuficiență respiratorie severă, diabet zaharat tip II dezechilibrat, obezitate, hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică cronică, angor de efort, proteză de șold, tulburare anxios-depresivă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5