„Alternative de vacanţă” la Târgul de Oferte Educaţionale

În organizarea IŞJ BN, Palatului Copiilor şi Colegiului Naţional „Andrei Mureşanu” Bistriţa a avut loc un excelent şi binevenit târg de oferte educaţionale, având denumirea „Alternative de vacanţă”, în incinta C.N. „Andrei Mureşanu”, în intervalul orar 11.00-13.00, în 22 iunie, la care au participat numeroase instituţii şcolare din municipiu, cu o bogată ofertă pentru vacanţa de vară.
Printre expozanţi s-au remarcat cei de la Palatul Copiilor Bistriţa, unde prof. Ionela Nuşfelean ne-a făcut o pertinentă prezentare a tarabei creative cu tot felul de produse literare, de creaţie artistică din diferite domenii, o bogată ofertă de petrecere a timpului liber, în mod creativ, în marea vacanţă din sistemul de învăţământ.
De asemenea, au expus alternative şi cei de la Asociaţia „Aripi de copil”, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret BN, Centrul Educaţional „Discowery” etc.
O acţiune necesară, utilă pentru a organiza reuniuni ale elevilor în vederea socializării şi dezvoltării aptitudinilor, care vin şi în sprijinul părinţilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5