„Am votat pentru schimbarea în bine, cu oameni competenţi, valoroşi, democraţi, europeni!

- Afirmă alegătorul Zamfir Galbin din Feldru

Pentru a simţi pulsul şi importanţa alegerilor europarlamentare, am intervievat câţiva alegători, cu o conştiinţă civică deosebită, cu un real spirit cetăţenesc şi care se ancorează în realitate, inclusiv prin reprezentanţii europarlamentari aleşi.
Un exemplu de urmat este şi cetăţeanul Zamfir Galbin din Feldru, care şi-a exprimat votul, împreună cu soţia, la Secţia de votare nr. 134 de la Şcoala Gimnazială din Feldru.
Abordându-l, acesta şi-a exprimat gândurile şi trăirile în faţa secţiei de votare:
„Mi-am exprimat opţiunea cu inima deschisă, pentru oameni cu simţire românească şi care merită, din plin, să ne reprezinte în Parlamentul European.
Am votat pentru schimbarea în bine cu oameni competenţi, valoroşi, democraţi, europeni, care să ne ducă spre prosperitate şi afirmare a naţiunii române şi a valorilor.
Cred şi sper că viitorul copiilor noştri va fi unul mult mai bun, printr-o apropiere a veniturilor şi a nivelului de trai, locuri de muncă etc., la nivelul ţărilor dezvoltate din Uniunea Europeană.
Urez viitorilor europarlamentari să aibă onoare şi verticalitate în toate demersurile lor!”.
D-na Ana Magdalena Galbin ne-a precizat: „Eu, ca femeie şi mamă, sunt sigură că am ales foarte bine pentru a avea un viitor fericit pentru fetiţele mele şi ceilalţi copii din România.
Sunt mândră că fac parte din România şi cred că tinerii plecaţi la muncă în străinătate se vor întoarce acasă”.
Tânăra Ana-Maria Gălan din Feldru ne-a relatat: „Am votat cu inima şi sufletul, pentru mine şi generaţia mea, dorindu-ne să fim mult mai prezenţi şi responsabili în secţiile de votare, să-şi asume dreptul de a alege şi a fi ales, cu certitudinea că ei, tinerii, vor fi cei interesaţi de viitorul lor.
Îmi doresc mult să avem o Românie puternică, cu cetăţenii ţării respectaţi, stabili şi mulţumiţi de traiul lor”.
Merită să scoatem în evidenţă cei care s-au aflat la datorie, au trudit pentru ca alegătorii să-şi exprime votul: la Secţia 134 Feldru: Maria Paneş – preşedinte, Larion Neamţu – locţiitor, Ana Prahase, Victoria Marti, Ioan Stitea, Adrian Andreica, Andrei Şofronie, Traian Tămaş, Costan Porfiri – în calitate de membri, iar ca observator era prezent tânărul Vasile Galben.
Votarea s-a desfăşurat fără incidente, într-o organizare de excepţie, cu o amabilitate debordantă.
La Secţia 133 Feldru era o atmosferă de lucru şi de organizare deosebite, condusă de Ana Timoc – preşedinte, Ana-Elena Beşuţ – locţiitor, Delia Ioana Opriş, Vasile Svinţiu, Mădălina Dumitru, Mina Domniţi, Ioan Ţiolan, Leon Costinaşiu, Anuţa Marti – în calitate de membri.
La Nepos, şi la celelalte secţii din comuna Feldru, procesul de votare a decurs fără incidente şi nu au fost probleme în ceea ce priveşte birotica, liste de alegători, buletine de vot.
O zi plină, cu mobilizare psihică şi fizică necesară la acest eveniment.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5