Ambulanţă care transporta un suspect de CoVid la Năsăud, implicată într-un accident!

Astăzi în jurul orelor 10:00 o ambulanta care se îndrepta înspre Spitalul Năsăud cu un caz de suspect Covid, având semnalele luminoase și sonore în funcțiune, a fost implicata într-un accident rutier în localitatea Năsăud cu o mașină care nu i-a acordat prioritate. Nu au fost victime, pacientul a fost preluat de o alta ambulanta, iar autosanitara avariata a fost retrasa și înlocuită, se arată în informarea transmisă de SAJ BN.
Update: BN: În această dimineață, pe raza orașului Năsăud, a avut loc un accident rutier, soldat, din fericire, doar cu pagube materiale.

Conform primelor verificări, o autosanitară care se deplasa cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, condusă de un bărbat de 36 de ani, din Rodna, a fost acroșată de un autoturism care nu i-ar fi acordat prioritate și care era condus de un bărbat de 72 de ani, din Năsăud. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Conducătorul auto din Năsăud a fost sancționat contravențional și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 60 de zile.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5