ANAF a actualizat Ghidul caselor de marcat

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a actualizat, pe site-ul instituţiei, "Ghidul cu privire la înregistrarea informaţiilor privind aparatele de marcat electronice fiscale, precum şi la emiterea Certificatului de atribuire a numărului unic de identificare - în etapa preoperaţionalizare Registru".

Acest ghid este publicat pe site-ul Agenţiei la secţiunile - Asistenţã contribuabili, rubrica "Ghiduri curente" şi Servicii on-line, rubrica "Aparate electronice de marcat fiscale".

Ghidul a fost completat prin introducerea unui subcapitol unde se regăseşte exemplificată modalitatea de accesare a serviciului Spaţiul Privat Virtual pentru transmiterea Formularului C801, din cadrul secţiunii Depunere Declaraţii.

De asemenea, au fost introduse clarificări privind fiscalizarea aparatelor de marcat electronice fiscale precum şi precizări referitoare la aparatele de marcat electronice fiscale adaptate.

"Reamintim că documentele necesare solicitării şi atribuirii numărului unic de identificare a aparatelor de marcat electronice pot fi depuse on-line prin intermediul Spaţiului Privat Virtual. Dacă se utilizează această facilitate oferită de ANAF, în colaborare cu Centrul Naţional pentru Informaţii Financiare din cadrul MFP, operatorii economici pot obţine certificatul în cel mult trei minute", transmite Cristian Parasca, şeful Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Bistriţa-Năsăud.                                             

     

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5