Andrei Rusu, director general LDP: Niciodată LDP nu a avut oferte sub 55% din valoarea estimată, concurează absolut legal în “mediul real”

Drept la replică

Într-o conferinţă de presă, domnul senator Dorin Dobra a făcut o serie de declaraţii halucinante şi neadevărate, care arată proasta informare şi neştiinţă. Parte din aceste declaraţii sunt un atac inexplicabil şi nedemn la adresa LDP SA, firma unde sunt în prezent director general. D-l senator a vorbit ca un politician , despre lucruri pe care nu le cunoaşte şi nu are nicio calificare să facă vorbire.

LDP SA este o societate cu capital integral public, acţionar unic fiind Consiliul Judeţean, cu o experienţă şi tradiţie de peste 40 de ani în construcţii, cu un personal bine pregătit profesional, şi calificat, cu dotare tehnică medie şi cu instalaţii specifice de producţie betoane, mixturi asfaltice şi emulsie bituminoasă, cum şi-ar dori orice concurenţă.
Consiliul Judeţean nu favorizează în niciun fel societatea, toate lucrările fiind licitate electronic, unele fiind câştigate de noi, altele de alte firme. Niciodată LDP nu a avut oferte sub 55% din valoarea estimată, concurează absolut legal în “mediul real” şi nu a fost şi nu va fi cât timp sunt eu director în insolvenţă sau faliment, aşa cum susţine nefericit cel puţin,d-l senator Dobra.

Cât despre standarde de calitate a lucrărilor executate de LDP, sau afirmaţia că este “un catâr politic”(???) , sau că ar vrea LDP ,,afară din sistem”, aceste afirmaţii sunt gratuite şi/sau din ciclul “copiii spun lucruri trăsnite”.

Recitind cu atenţie afirmaţiile de azi ale d-lui senator Dobra cred că în spatele lor se află interesele unor firme private, care, de cinci, şase ani, din tăietori de lemne au ajuns (sau aşa se cred), mari constructori de drumuri, sau ale unor constructori de “mucava” care au firmele in insolvenţă datorita incapacităţii manageriale.

Anunţul d-lui senator de candidatură la conducerea liberalilor bistriţeni a picat cum nu se poate mai prost lângă aceste declaraţii, şi, mă gândesc serios daca putem să-l lăsăm a alerga bezmetic, singur.

Andrei Rusu

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5