Anunţ public privind decizia etapei de încadrare - „Construire și dotare Centru de Tratament în orașul Sângeorz-Băi, jud. Bistrița-Năsăud”

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare. UAT SÂNGEORZ-BĂI, titulară a proiectului: „Construire și dotare Centru de Tratament în orașul Sângeorz-Băi, jud. Bistrița-Năsăud”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire și dotare Centru de Tratament în orașul Sângeorz-Băi, jud. Bistrița-Năsăud”, propus a fi amplasat în orașul Sângeorz-Băi, str. Izvoarelor, nr. 100C, județul Bistrița-Năsăud.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud din municipiul Bistriţa, str. Parcului, nr. 20, în zilele de luni-joi, între orele 9.00-15.00 şi vineri între 9.00-13.00, precum şi pe site-ul agenției: http://apmbn.anpm.ro/.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

 

  

 

 

Primarul orașului Sângeorz-Băi,

BOTA Cătălin-Grigore

 

 

 

 

Comentarii

28/03/24 16:45
Radu

Orasul Sângeorz-Băi, cu o populatie de 10.931 locuitori , asemănătoare cu cea a orasului Năsăud (10.215 locuitori), este singurul din jud. Bistrița-Năsăud care nu are un spital. Cu atât mai mult cu cât Localitatea Sângeorz-Băi este stațiune balneo-climaterică renumita pentru apele minerale de aici - în total zece izvoare care au făcut faima de stațiune îndrăgită de turiști, dar si de cei care urmează un tratament balnear pentru afectiuni ale aparatului digestiv și afecțiuni reumatismale. De asemenea, aerul curat de munte este un alt avantaj al acestei localități situate la poalele Munților Rodnei, si care dispune de conditii de cazare in Hotelul "Hebe", cu 900 de locuri si Hotelul Someșul , cu 600 de locuri, la care se adauga o serie de vile, pensiuni și cabane. Asadar la populatia orasului Sângeorz-Băi trebuie adăugată si ponderea turistilor care vin aici tot timpul anului pentru odihnă si tratament.
De aceea orasul Sângeorz-Băi ar avea nevoie si de un spital orăsănesc, pe lângă Centrul de Tratament cu regim ambulatoriu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5