Anunţ public privind decizia etapei de încadrare a proiectului ”Construire pentru dezvoltare rețea de telecomunicații Orange”, la Sărata

ORANGE ROMANIA SA, titular al proiectului ”Construire pentru dezvoltare rețea de telecomunicații Orange”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul”Construire pentru dezvoltare rețea de telecomunicații Orange”, propus a fi amplasat în: judeţul Bistriţa-Năsăud, localitate componentă Sărata, extravilan, municipiul Bistrița.
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Bistriţa-Năsăud din municipiul Bistriţa, str. Parcului, nr. 20, în zilele de luni-joi între orele 900-1500 şi vineri între orele 900-1300, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmbn.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autoritățiii componente pentru protecția mediului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5