Anunţ public privind decizia etapei de încadrare SC ORANGE ROMANIA SA BUCUREȘTI

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

 

         SC ORANGE ROMANIA SA BUCUREȘTI prin reprezentant ALEXANDRU RADU BURTIC, titular a proiectului Dezvoltare rețea de telecomunicații Orange, județul Bistrița-Năsăud, construirea unei rețele pasive de fibră optică ce poate furniza servicii de televiziune și internet de mare viteză, UAT Ilva Mică, localitatea Ilva Mică, județul Bistrița-Năsăud”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Dezvoltare rețea de telecomunicații Orange, județul Bistrița-Năsăud, construirea unei rețele pasive de fibră optică ce poate furniza servicii de televiziune și internet de mare viteză, UAT Ilva Mică, localitatea Ilva Mică, județul Bistrița-Năsăud”, propus a fi amplasat în: judeţul Bistriţa-Năsăud, localitatea Ilva Mică, comuna Ilva Mică.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul  APM Bistriţa-Năsăud din municipiul Bistriţa, str. Parcului, nr. 20, în zilele de luni-joi între orele 900-1500 şi vineri între orele 900-1300, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmbn.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autoritățiii componente pentru protecția mediului.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5