Apis Donau – ajutorul pasionatilor de apicultura

Un domeniu ce atrage tot mai multi adepti, apicultura impune eforturi sustinute, dedicare, experienta acumulata, toate acestea in vederea dezvoltarii. Indiferent daca este vorba despre apicultura la nivel incepator sau la nivel profesionist, indiferent daca se cauta produse apicole sau sugestii legate de stuparit, toate raspunsurile pot fi gasite intr-un singur loc: la Apis Donau.

            Avand o traditie sustinuta pe o perioada de peste patru generatii, obiectul principal de activitate al Apis Donau il reprezinta obtinerea de produse apicole de calitate. Beneficiile oferite de miere, propolis sau polen sunt recunoscute, drept pentru care orientarea catre calitate a devenit o cerinta standard la Apis Donau.

            Importanta materialului biologic de calitate nu poate fi subliniata indeajuns, atunci cand obiectivul principal este reprezentat de obtinerea celor mai bune produse apicole. Specialistii Apis Donau au efectuat astfel in mod constant studii si cercetari, au intreprins chiar calatorii in strainatate, la stupine profesioniste, pentru a reusi sa ofere acel ajutor cautat de fiecare pasionat de apicultura.

            Oferta variata la Apis Donau

         Rezultatele muncii sustinute se regasesc in oferta bogata Apis Donau, disponibila si in mediul online. Produsele apicole diverse includ miere poliflora, de salcam sau de mana, faguri, propolis, ceara sau polen. Obtinerea lor nu ar fi fost insa posibila fara un material biologic superior din punct de vedere calitativ; de aici si obiectul de activitate secundar, dar la fel de prioritar la Apis Donau: crearea de material biologic.

            Doritorii si pasionatii de apicultura regasesc la Apis Donau rase de albine recunoscute pentru eficienta lor, precum Carnica, Buckfast, Caucaziana, Carpatina sau Ligustica. Nu lipsesc din oferta nici matcile selectionate, imperecheate natural sau inseminate artificial. Pot fi gasite astfel atat matci Buckfast imperecheate controlat cu trantori Buckfast, cat si matci din aceeasi rasa, inseminate artificial. In cadrul site-ului sunt exemplificate si cateva dintre avantajele pe care le ofera matcile si albinele din rasa Buckfast: au o evolutie exploziva primavara, sunt foarte igienice, au cea mai redusa tendinta de roire si sunt culegatoare foarte bune. Desigur, si matcile selectionate din celelalte rase disponibile prezinta avantaje unice si specifice.

Daca produsele apicole si matcile selectionate indeplinesc cele mai inalte standarde calitative, Apis Donau vine si cu o solutie inovatoare destinata pasionatilor de apicultura: roiurile la pachet. Disponibile in variante diferite, cu sau fara matca, roiurile la pachet reprezinta solutia cea mai moderna si mai igienica de a achizitiona albine.

            Pentru ca oferta bogata sa fie completa, specialistii Apis Donau ofera, in cadrul blogului de pe site-ul oficial, numeroase recomandari cu privire la tot ceea ce implica apicultura. Articolele variate trateaza subiecte precum cresterea matcilor si a trantorilor, hranirea albinelor, iernarea, tratamente anti-daunator si recomandari cu privire la introducerea matcilor.

            Prin toate produsele oferite, prin recomandarile de specialitate si cu ajutorul materialului biologic superior din punct de vedere calitativ, Apis Donau devine aliatul perfect pentru orice doritor de produse apicole, dar si pentru apicultori de profesie. Indiferent daca pasionatul de apicultura se afla abia la inceput de drum, sau daca are acumulata o experienta si cauta doar sfaturi si recomandari pertinente in domeniu, le poate gasi cu usurinta la Apis Donau.

Comentarii

02/03/17 12:08
moscoliuc ileana

de unde pot cumpara lazi pentru albine din bistrita sau judet ?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5