Aproape 500 de locuri vacante la Bursa absolvenţilor

Cei 75 de angajatori care şi-au anunţat participarea la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi oferă 500 de locuri de muncă, anunţă purtătorul de cuvânt, Alina Căpraru. Oferta însumează 40 de posturi vacante pentru absolvenţii cu studii superioare, la mare căutare fiind, în continuare, inginerii.

Cele mai multe joburi se adresează însă absolvenţilor cu studii medii, şi anume, confecţionerilor de tricotaje, zidarilor, zugravilor, dulgherilor, ospătarilor, barmanilor etc. Principalele ramuri de activitate în care sunt oferite locuri de muncă sunt construcţiile, industria textilă, comerţul, industria alimentară şi industria constructoare de maşini şi utilaje.

În baza protocolului semnat între ANOFM şi ANES, la evenimentul găzduit astăzi de Colegiul Tehnic INFOEL va fi amenajat şi un stand unde tinerii participanţi vor putea accesa informaţii referitoare la drepturile egale ale cetăţenilor de a participa la viaţa economică, dar şi despre oportunităţile egale pe care le au la angajare, promovare şi formare profesională.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5