Aproape de un rezultat pozitiv: Gloria-Dinamo 1-2

http://www.acfgloria.ro/

Pentru Gloria Bistrița au evoluat: Dolha – Trestenicu, Țîrca, Hlinca, Iordache (Ciofu 71), Kanon – Oprea, Enescu, Radu Răzvan – Curtuiuș, (Sighiartău 64) Cubilla.
Cronica meciului

Minutul 21: Andrei Enescu execută excelent lovitura liberă de la circa 18 metri și deschide scorul pentru Gloria Bistrița.1-0!!!!! Minutul 26, Iordache faultează în careu iar centralul Rusandru arată punctul cu var. Alexe execută și egalează, 1-1, rezultat la pauză. 2 ocazii importante pentru Gloria în începutul părții secunde, Curtuiuș și Radu Răzvan trec pe lângă cel de-al doilea gol. Dolha este din nou eroul Gloriei în minutul 68, Dănciulescu trimite periculos lângă bară dar portarul Gloriei intervine excelent, scorul rămâne 1-1. Cel mai bun jucător al Ligii a IV-a în recenta stagiune, Otniel Sighiartău, scapă de marcajul fundașilor dinamoviști dar șutează slab, fără pericol pentru Bălgrădean. Intrat în repriza secundă, Andrei Cristea cade în careu și primește penalty, Dinamo trece la conducere din minutul 75. Min. 80, de departe cea mai mare ocazie a meciului i-a aparținut lui Sighiartău, care din 7 metri, poziție ideală, a șutat puternic peste poartă. Final de meci Gloria – Dinamo 1-2.

Declarații Nicolae Manea:”Nu meritam să pierdem, am făcut un joc mai bun decât în partidele anterioare, cred că un egal era mai echitabil. Le-am spus băieţilor că e o sărbătoare a omului care a slujit clubul 50 de ani, stadionul îi poartă numele, şi să joace pentru el şi pentru lume. În mare parte au şi reuşit. Am vrut să-i facem un cadou lui nea Jean, dar nu s-a putut. Primul penalty nu mi s-a părut că a fost. Aşa se întâmplă când eşti pe ultimul loc, arbitrii nu te mai menajează, te umplu de cartonaşe şi mai dau şi penalty-uri împotriva ta. Iordache mi-a zis că nu l-a atins pe Alexe, Kanon la fel cu Cristea. Nu mă pronunţ, dar dacă aşa a fost, atunci le-a răpit acestor băieţi un rezultat bun. Steaua este de mult campioană, dar sper să le dăm şi lor o replică aşa cum le-am dat-o şi celor de la Dinamo. Sunt mâhnit că n-am obţinut un rezultat bun, dar am jucat fotbal. Uşor-uşor lucrurile se vor îndrepta. Sunt sigur că după un an în Liga a II-a Gloria va reveni pe prima scenă. Dinamo n-a fost cu nimic peste Gloria Bistriţa. Am avut trei ocazii clare de a marca, până ca ei marcheze al doilea gol din penalty. Singura noastră satisfacţie este că jucăm fotbal. Am făcut-o şi atunci când am pierdut cu 4-0 sau cu 5-0. Mai avem cinci etape, vom încerca să jucăm fotbal peste tot. Va fi foarte bine dacă vom mai reuşi să adunăm şi puncte. Lucrurile sunt clare pentru noi, retrogradarea este foarte aproape. Am discutat şi încercăm să formăm o echipă pentru la anul, să promovăm din nou. Gloria are un stadion de prima ligă şi vom face tot posibilul să promovăm”.

Începând de vinerr, Stadionul municipal Gloria poartă numele lui Jean Pădureanu, care s-a retras oficial în funcția de președinte onorific al Gloriei Bistrița.

Biletele pentru partida Gloria-Steaua se vând de sâmbătă, 4 Mai, la casieria clubului. Prețurile sunt următoarele: 20 Lei – Tribuna I și 2, 10 Lei – Sector Peluză (doar pentru elevi, studenți și pensionari). Casa de bilete din incinta clubului va fi deschisă sâmbătă, luni și marți (ziua jocului). Marți vor funcționa toate casele de bilete. Partida etapei a 30-a dintre Gloria și Steaua va avea loc marți de la ora 21:30.

Cererile de acreditare pentru mass-media pot fi trimite până cel târziu marți, 7 Mai, ora 14:00, la adresa [email protected]. ...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5