Gloria – FC Brașov 1-1

Dolha a mai apărat un penalty

După o primă repriză cu puţin fotbal şi o ocazie mare de gol trecută în contul Braşovului, cele două formaţii ardelene au schimbat ritmul în actul secund, ca dovadă au şi marcat.

În minutul 57, Machado l-a învins pe Dolha din câtiva metri, la o fază în care apărarea Gloriei a fost surprinsă. 4 minute mai târziu, Marius Curtuiuş şi-a trecut în cont prima reuşită din acest sezon pentru Gloria, din penalty.
Braşovul putea închide conturile, însă magicianul din poarta Gloriei, Emilian Dolha, a apărat încă o lovitură de pedeapsă, la o fază în care Octavian Ionescu l-a faultat clar în careu pe Georgian Păun. Ema Dolha a mai apărat două penalty-uri, în partidele cu Dinamo şi Severin (ambele în deplasare).

În minutul 95, portarul oaspeţilor, Pedro Taborda, a fost eliminat. Acesta l-a lovit fără minge pe Curtuiuş.

Gloria Bistriţa: Dolha - Peteleu, Tudose, Kanon (Ionescu 45), Reano - Feher (Enescu 77), Romario - Predescu, Anton (Zahiri 59), Braganca - Curtuiuş. Antrenor: Nicolae Manea.

FC Braşov: Taborda - Velayos, Machado, Munteanu, Ionescu - Viveiros (Tames 73), Mateiu, Madeira, Popa - Păun (Brata 92), Batin (Mutu 96). Antrenor: Adrian Szabo.

„O prima repriză pe care FC Braşov a dominat-o categoric, am început mai bine repriza a doua, ne-am şi creat câteva ocazii, cred că cu puţină şansă puteam şi câştiga, dar trebuie să fiu corect, puteam şi pierde, pentru că au ratat la 1-1 penalty. N-am ce să le zic, au încercat, au alergat, deocamdată atâta putem. Eu l-am pus pe Curtuiuş să bată lovitura de la 11 metri, pentru că bate bine, de asta l-am lăsat, cu puţină şansă putea să dea gol şi cu capul, a dat fix în braţele portarului. Aceştia sunt jucătorii, atâta putem, trebuie să adunăm orice punct până la iarnă, mai continuăm, nu mai continuăm, nu se ştie. Prima repriză am jucat foarte prost, au stat departe de adversar, nu au făcut marcaj, au vrut să joace numai individual, e greu, noi nu avem valori mari individuale. Da, urmează două deplasări, cum au urmat Steaua şi Dinamo, am venit cu 3 puncte, mergem şi jucăm, tratăm fiecare meci cu seriozitate”, a declarat Nae Manea, la finalul partidei.

Jean Pădureanu a precizat că Gloria are nevoie de puncte, dar orice punct pus este un punct bun, "timpul le rezolvă pe toate şi cu punctele astea". "Pot să spun că rezultatul este echitabil, ambele echipe au avut ocazii. Peste tot sunt probleme financiare, sper să le rezolvăm ”, a mai spus preşedintele Gloriei.

Cu această remiză, Gloria acumulează 11 puncte, la 4 distanţă faţă de prima poziţie salvatoare şi se află pe penultima poziţia a clasamentului, la fle cu CSM Iaşi care are un meci în minus.

În etapa următoare (ultima a turului) Gloria joacă în deplasare cu Concordia Chiajna, vineri, 23 noiembrie, ora 19:00, în direct la Dolce Sport.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5