Gloria Bistriţa pierde la Iaşi, 1-2. Speranţele de salvare sunt tot mai mici

Într-un veritabil derby al retrogradării, aşa cum l-a numit presa sportivă, Gloria Bistriţa a fost învinsă, scor 2-1, de CSM Iaşi. În ultimele 10 minute, Bistriţa a avut doi oameni în plus, dar nu a reuşit să egaleze.

Gloria a rezistat în prima repriză, mai mult a avut şi vreo două ocazii de a înscrie, numai că Antonache a luftat din şapte metri. Golul gazdelor a venit în minutul 41, prin Adrian Pătulea, care a finalizat cu un şut din prima.

În minutul 58, Gloria Bistrița beneficiază de penalty. Cătălin Bucur este faultat în careu de Tincu, care este eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben. Răzvan Radu a marcat cu un șut pe jos, în dreapta portarului și a egala.În minutul 70, Marius Onofraș îi readuce pe moldoveni în avantaj, la prima atingere de balon. Dolha a respins cu greu în față o lovitură de cap a lui Milea, iar Onofraș, aflat la urmărire, a împins mingea în poartă.

Gloria Bistriţa a fugit mult după egalare, a avut din minitul 84, superioritate numerică, dar mingile aruncate în careu au fost respinse de reduta celor de la Iaşi.

ECHIPELE DE START:

Iași: Irimia - Mihălăchioaie, Tincu, Avrămia, Mitrea - Mitic, Milea - Cl. Ionescu, Moutinho, Țigănașu - Pătulea;
Rezerve: Lungu, Keita, Onofraș, Gado, Nalați, Straton, Crețu;
Antrenor: Liviu Ciobotariu;

Bistrița: Dolha - Trestenicu, Kanon, Țârcă, Hlinca - Enescu, Pouye - Bucur, Răzvan Radu, Chițu - Antonache;
Rezerve: Oghinciuc, Sighiartău, Curtuiuș, Berceanu, Bogdan Oprea, Pop, Stancu;
Antrenor: Nicolae Manea.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5