Gloria Bistriţa- Viitorul Constanţa 1-1

Etapa a XIV-a a Ligii I a fost deschisă vineri seara, cu meciul dintre Gloria Bistrița și Viitorul Constanța.

Gloria a remizat cu echipa lui Gheorghe Hagi, Viitorul Constanţa. Bistriţenii au fost conduşi din minutul 6, după ce Iancu a deschis deschide scorul după o pasă a lui Nicolae Dică.
Egalarea a venit în minutul 40, când Predescu a înscris printr-un șut plasat de la 18 metri, după o fază creată de Curtuiuș.Înaintea acestei întâlniri, bistrițenii ocupau locul al 16-lea în clasament (antepenultimul), cu nouă puncte (golaveraj 10-27). Rămân pe acelaşi loc, cu 10 puncta. Constănțenii se aflau pe poziția a 11-a, cu 17 puncte (golaveraj 16-13), şi urcă, în clasamentul provizoriu, pe locul 11.

Echipe de start:
Gloria: Dolha - Peteleu, Canon, Oct. Ionescu, Reano - Anton, Romario - Zahiri, Predescu, Braganca - Curtuiuş
Rezerve: Oghinciuc, Ţîrcă, Laio, Fl. Bratu, Feher, Ayza, Enescu
Antrenor: Nicolae Manea

Viitorul: Buzbuchi - Bălaşa, Bejan, Larie, Toşca - Lazăr, Vaştag, N. Dică - Iancu, Alibec, Chiţu
Rezerve: Vîtcă, Cîrstocea, Mladen, Turcu, Benzar, Gavra, Cl. Herea
Antrenor: Cătălin Anghel

Urmează partida de la Severin, în cadrul etapei a 15-a, când Gloria întâlnește o fostă adversară din Liga a II-a, CS Severin, lanterna roșie a Ligii I în acest moment. Partida se joacă vineri, 9 noiembrie, de la ora 19:00.

"Sunt nemulțumit de rezultat, trebuia să câștigăm. Echipa a alergat mult, din păcate nu s-a putut mai mult de atât. Poate o să obținem un rezultat mai bun la Severin. Se aștepta cineva să batem la Dinamo? Uite că am bătut. Viitorul avea 11 puncte înainte de meciurile cu CFR și Pandurii, au câștigat ambele meciuri și acum au 18 puncte. Dacă pierdeau iar noi îi băteam astăzi, puteam fi peste ei", a declarat Nicolae Manea.

Jean Pădureanu a ţinut să precizeze la finalul partidei că prezența lui Ioan Ovidiu Sabău la meci nu are nicio legătură cu Nicolae Manea. "Echipa nu a jucat rău, am avut și ghinion. Dacă marcam prin Curtuiuș, Viitorul nu mai dădea gol. Au bătut pe CFR și Pandurii, Hagi a plecat supărat pentru că nu a câștigat 3 puncte", a spu spreşedintele Gloriei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5