Nae Manea: Sperăm să rămânem în Liga I

Antrenorul Gloriei Bistriţa, Nicolae Manea, a declarat, după înfrângerea din meciul cu Viitorul Constanţa, scor 0-2, şi retrogradarea matematică în divizia secundă, că speră ca formaţia sa să rămână în Liga I, deoarece a primit licenţa pentru sezonul viitor.

"O victorie meritată a Viitorului. Poate pentru noi rezultatul Iaşiului la Cluj ne-a turnat plumb în picioare, deoarece ne-ar fi plăcut să ne batem pentru a nu mai fi ultimii în clasament. Noi ne-am primit licenţa de a juca în prima ligă şi se pot întâmpla multe. Când am venit la Bistriţa am salvat echipa, apoi ne-au retrogradat cu licenţa şi a rămas Sportul de pe ultimul loc. Acum aud fel şi fel de lucruri, dar sunt numai zvonuri şi sperăm, pentru că noi am primit licenţa. Urmează să vedem dacă echipele care vor promova îndeplinesc condiţiile de a juca în Liga I. Cu noroc, cu şansă şi dacă se respectă regulamentul sperăm să rămânem în Liga I. Nu este normal să se schimbe regulamentul în timpul sezonului”, a declarat Manea, în cadrul conferinţei de presă.

Nicolae Manea a trimis în teren, în partida cu Viitorul, următoarea formație: Dolha – Țîrca, Iordache, Kanon (Berceanu 81), Stancu (Stroe 64) – Oprea, Pouye – Feher (Cubilla), Enescu, Radu Răzvan – Curtuiuș.

Prima mare ocazie de gol i-a aparținut lui Nicolae Dică, acesta a șutat imprecis din câțiva metri. Alexandru Lazăr deschide scorul în minutul 27 cu un șut dinafara careului, lateral stânga, Viitorul trece la conducere, 1-0. După o primă repriză modestă gazdele au un gol avantaj, Viitorul-Gloria 1-0. Nicolae Dică majorează diferența de scor și înscrie cu capul pentru 2-0 în minutul 56.

În runda cu numărul 32 Gloria Bistrița evoluează pe teren propriu cu CS Turnu Severin, luni 20 Mai 2013 de la ora 19:00. ...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5