Aquabis a suportat costurile pentru intervenţiile de pe str. Gen. Grigore Bălan, Primăria Bistriţa va susţine lucrările de pe str. Gheorghe Şincai

Ing. Ioan Şandru, director general al Aquabis, a precizat, în cadrul Colegiului Prefectural, că, în municipiul Bistriţa, compania a suportat investiţiile de pe str. General Grigore Bălan, în sensul înlocuirii conductelor. Investiţiile în reţeaua de apă şi canalizare din municipiul Bistriţa sunt cuprinse în Contractul de Lucrări 2 din Masterplanul de apă şi canalizare, pentru care a fost lansată procedura de achiziţie publică.

„Sperăm ca în toamnă să avem contractul semnat, Primăria municipiului Bistriţa are alte termene pentru reabilitarea unor străzi. Pe str. General Grigore Bălan am intervenit noi şi am finalizat toate lucrările care erau de făcut, este o sumă destul de mare, aproape un milion de lei. Pe str. Gh. Şincai, se pare că va finanţa Primăria Bistriţa, sub formă de mărire a capitalului social la Aquabis vor aloca fondurile pentru a înlocui conducta şi branşamentele. În zona Decebal, de la Măgura până la blocul Lamă, continuând spre Spital, lucrările vor rămâne pentru anul viitor şi le vor executa cu prioritate cei care vor câştiga licitaţia”, a spus ing. Şandru.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5