Până în 3 august, Aquabis trebuie să termine lucrările pe str. Gen. Grigore Bălan! Circulaţie redeschisă înainte de începerea şcolii

Primarul municipiului Bistriţa, Ioan Turc, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că circulaţia pe cele două tronsoane aflate în lucru de pe Linia Verde vor fi redeschise circulaţiei la începutul lunii septembrie, odată cu debutul anului şcolar. Edilul Bistriţei a prezentat lucrările care se execută pe fiecare tronson, de la infrastructura de apă-canal, iluminat public, piste de biciclete, trotuare, linie prioritară pentru transport în comun etc., dar şi soluţiile agreate.
„Pe str. Grigore Bălan până în 3 august, Aquabis trebuie să finalizeze lucrările la branşamente. Conducta este pozată, urmează să fie realizate şi branşamentele, după care continuăm lucrările. Se reabilitează întreaga parte carosabilă şi se marchează partea dedicată pentru autobuze electrice, pe ambele sensuri. Vom avea piste de ciclişti, cu lăţimea de 1 m, pe ambele sensuri”, a explicat edilul Bistriţei.
Primarul Turc a menţionat că se va interveni şi la sistemul de iluminat public, fiind înlocuiţi stâlpii existenţi şi fiind puse corpuri de iluminat LED. De asemenea, va fi înlocuit pavajul vechi cu alt tip de pavaj, colorat, inspirat de natură, care va fi pus şi pe alte străzi pe care se lucrează din municipiul Bistriţa.
„Până în data de 1 septembrie, poate să fie 3 septembrie, cel târziu 4 septembrie, lucrările trebuie terminate la nivel de binder, atât pe str. Gheorghe Şincai cât şi pe str. Gen. Grigore Bălan. Trebuie ca la data de 1 septembrie să se poată circula. Chiar dacă ulterior se va mai lucra la trotuare, la înlocuirea stâlpilor şi alte tipuri de lucrări, acestea se vor face cu circulaţia deschisă. Oamenii trebuie să ştie, nu blocăm tot oraşul”, a menţionat Ioan Turc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5