Armă găsită într-un imobil ce urma a fi demolat, la Bidiu!

Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au ridicat sâmbătă o pușcă militară cu glonț, în vederea continuării cercetărilor.

Arma a fost găsită de un bărbat de 46 de ani, din Bidiu, în demisolul unui imobil care-i aparținea și care urma a fi demolat. Bărbatul a procedat corect, a anunțat polițiștii care au ridicat arma în condiții de siguranță.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, fiind întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului materiilor explozive.

"Polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase atrag atenţia că manevrarea unor astfel de obiecte, de către persoane neautorizate, poate avea consecinţe grave, de natură să pună în pericol viaţa, sănătatea unor persoane sau integritatea unor bunuri. De asemenea, reamintesc faptul că nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, precum şi nerespectarea regimului materiilor explozive sunt infracțiuni și se pedepsesc în consecință.

Dacă descoperiți arme sau materiale explozive, anunțați Poliția! De asemenea, rudele persoanelor care au deţinut arme sau materiale explozive sunt obligate ca, după decesul acestora, să anunţe Poliţia", se arată în comunicatul transmis presei.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5