Asociaţia „Alseca” şi „Prosocial” Bistriţa, în tandem pentru ajutorarea nevoiaşilor

Joi, 22 decembrie, am fost contactat la redacţia ziarului nostru de două persoane care doresc să ajute familii cu situaţii precare, cu mulţi copii. Unul dintre ei, fostul fotbalist de Liga a III-a, profesor de sport la LPS Bistriţa, Sergiu Gabor, cel care ajută de mai mult timp sportivii din acest de situaţii, fiind totodată preşedintele Asociaţiei „Alseca” Bistriţa. Printre sportivii care au beneficiat de ajutorul lui Sergiu sunt: Ioana Bârsan – 13 ani, campioană naţională şi componentă a Lotului Naţional de junioare la gimnastică ritmică, oferindu-i un costum de concurs în valoare de 1.000 lei; Denisa Chiţa – 8 ani, o fată orfană elevă în clasa a II-a la Şcoala Generală nr. 6 – un abonament la Clubul de Dans Sportiv BN Ritm al managerului Mariana Panţiru; Andrei Flămând – campion naţional, clasându-se de două ori pe locul III la categoria 14 ani; Tania Plăian – locul V la Campionatele Naţionale de tenis de masă, categoria 10 ani. Cei doi sportivi au primit câte o pereche de încălţăminte de concurs Butterfly. Acestor tineri li s-au alăturat joi, după cum am amintit mai sus, o familie cu şase copii din Arcalia, tatăl lor a decedat în urmă cu trei ani şi alte două familii cu patru copii din aceeaşi localitate, oferindu-le brazi de Crăciun, produse alimentare cuprinzând ulei, făină, zahăr, dulciuri, sucuri, bomboane de pom, globuri, fructe şi haine.

Prosocial Bistriţa, în aceeaşi acţiune de întrajutorare

Această asociaţie, cu un număr de cinci membri, compusă din Caspriac Florin, Caspriac Saveta, Bilan Dorin Florin, Ureche Niculina şi Lăcătuş Aurel Romeo, au pregătit cadouri pentru multe familii cu situaţii precare, cuprinzând haine şi produse alimentare. Prin prezenta d-lui Dorin Florin Bilan, un om deosebit, cu un suflet mare, care totdeauna, în pragul sărbătorilor este alături de cei săraci, atât de Paşti, cât şi de Sărbătorile de Iarnă, a oferit acestor familii din Arcalia încălţăminte şi produse de panificaţie.

Acestor două cazuri mulţumirile de rigoare venite de la un om al presei, care a fost alături de ei, cu menţiunea ca şi alţi oameni de afaceri să le urmeze exemplul.

Comentarii

11/02/13 17:59
muresan sanda

MA NUMESC MUREVSAN SANDA SI IN CELE CE URMEAZA VREAU SA ADUC LA CUNOSTINTA DV URMATOARELE DOLEANTE,PE CARE IMI DORESC NESPUS DE MULT,SA AJUNGA LA INIMA DV,IN VEDEREA SOLUTIONARII CAZULUI PE CARE AM SA VI-L EXPUN IN CONTINUARE SI ANUME: COPILUL MEU IN VARSTA DE 13 ANI A FOST DIAGNOSTICAT RECENT CU CHIST DE CANAL TIREOGLOS SUPRAINFECTAT SI ABCES LATEROCERVICAL STANG.SINDROM FEBRIL. IN URMA INTERNARII LA SPITALUL JUDETEAN BISTRITA NASAUD MI SA ADUS LA CUNOSTIINTA FAPTUL CA COPILUL TREBUIE INTERNAT IN VEDEREA UNEI INTERVENTII CHIRURGICALE LA SPITALUL DE CHIRURGIE PEDIATRICA IN TARGU MURES PT A PUTEA FI OPERAT CU MIJLOACELE DISPONIBILE NECESARE ACESTUI ACT,MIJLOACE PE CARE SPITALUL JUDETEAN BISTRITA NU LE DETINE SI NICI NU ARE PERSONALUL ADECVAT,SA MATERIALIZEZE ACEASTA OPERATIE. PANA AICI TOATE SUNT IN REGULA INSA IMPEDIMENTUL SAU OBSTACOLUL DE CARE NE LOVIM IN CLIPA DE FATA ESTE COSTUL PE CARE TREBUIE SAL SUPORTAM PT A PUTEA FI OPERAT SI ANUME 2500 DE EURO ,SUMA PE CARE SPITALUL NU O ACOPERA SI TRBUIE CA EU SA O ONOREZ. E REGRETABIL FAPTUL CA NU DETIN NICI PE DEPARTE ACEASTA SUMA DE BANI ,SI PE LANGA TOATE ACESTE NEAJUNSURI SI EU SUFAR DE UN HANDICAP MAJOR SI ANUME UN DEFECT CONGENITAL AL MEMBRULUI SUPERIOR STANG,MAI PE INTELES MAM NASCUT FARA MANA STANGA,LUCRU CE INGREUNEAZA SI MAI MULT SITUATIA IN CAUZA,DATORITA FAPTULUI CA SUNTEM TOTAL NEAJUTORATI ATAT EU CAT SI COPILUL MEU PT CARE MI SE FRANGE INIMA DE DURERE VAZANDUL CAT DE MULT SE ZBATE SI SUFERA,INTRO LUME ATAT DE NEMILOASA SI NU NUMAI ATAT. EU SUNT TOTAL INCREDINTATA CA IN ACEASTA LUME NESIGURA,MAI EXISTA SI OAMENI DE SUFLET,CARE POT SA AJUTE UN SUFLETEL NEVINOVAT CARE ARE TOT DREPTUL LA O VIATA DECENTA SI SIGURA,SI MA GANDESC CA ACEEA PERSOANA BINEVOITOARE SI MARINIMOASA ATI PUTEA FI CHIAR DV STIMABIL-A,DOMN,DOAMNA. INCREDERA MEA ESTE IN DZ SI MA ROG CU ARDOARE ZI DE ZI CA VOINTA LUI SA ATINGA INIMA DOMNIEI VOASTRE CU ACEST GEST SUPREM DACA VA VA FI PUS PE SUFLET SAL ONORATI,ATUNCI NU POT SA ADAUG ALTCEVA DECAT MULTA SANATATE SI ASTEPT CU NERABDARE RASPUNSUL DV CARE SA ADUCA BUCURIE IN CASA MEA SI ASA DE MULT SUFERINDA CAT SI IN INIMILE DV CA ATI AJUTAT O FAMILIE BOLNAVA IN FE ALTA FIILOAREA VIETII CE MERITA SASI TRAIASCA VIATA CA ORICE ALTA FIINTA LIBERA SI INDEPENDENTA DE PE ACEST PAMANT.VA MULTUMESC ANTICIPAT. BISTRITA NASAUD.NR CONT:RO74RNCB028312058833OOO2. NR TF 0754509489

12/04/14 15:42

SE APROPIE SFINTELE PASTE,,2014 .Dragi credinciosi a lui Dumnezeu,doresc sa ne gandim ca se apropie sfintele paste,invierea domnului isus. va rog sa ma iertati dar eu sunt foarte bolnav cu mai multe boli f f incurabile, cum ar fi: diabet foarte complicat cu insulina, accidente vasculare din trunchiul cerebral [paralizie partiala] infarct miocardic de 2 ori, poliartrita reumatoida, am ajuns sa mai pot merge cam 20-30 metri, apoi trebuie sa fac o pauza, numai Dumnezeu si Maica Domnului stie ce fel de viata chinuita duc eu zi de zi, in primul rand eu duc lipsa de alimente si medicamente, de aceea va rog in numele Domnului sa nu ma judecati, si daca puteti din putinul dvs va rog ajutati-ma si pe mine, ptr ca Dumnezeu va vedea si sunt sigur ca va rasplati pe fiecare ptr faptele bune pe care le face, eu sper ca nu vam deranjat cu acest apel al meu,eu nu pot efectua nici-un fel de activitate, va rog nu ma lasati sa chinui,chiar si un colet cu ceva alimente de paste miar prinde foarte bine,adresa este: mihai feraru oficiul postal nr 1 casuta postala 95 localitatea vaslui-romania. macar ca vine pastele,,am cont deschis la banca: RAIFFAISEN BANK IN ROMANIA ARE NR RO93rzbr0000060001059026 in lei COD SWIFT: RZBRROBU
PE NUMELE MIHAI FERARU.SAU PRIN WESTERNUNION TEL 0040761887298. am sa ma rog mereu ptr sanatatea dvs
Doamne Ajuta.. HRISTOS A INVIAT.
A-R

Cu multa dragoste crestineasca
mihai

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5