Asociația POV21 Bistrița-Năsăud a adunat 7050 de cărți pentru elevii din Ilva Mare

Comunicat de presă

Luni, 10 octombrie, a fost inaugurată biblioteca școlară din Ilva Mare, realizată prin donațiile colectate de către Asociația POV21.

În cadrul campaniei au fost donate 7050 de cărți destinate copiilor. Tinerii din Asociația POV21 au mobilizat școlile din întreg județul, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud. Sponsorul principal al evenimentului a fost compania TeraPlast. Aceștia au amplasat cutii pentru donații chiar și în sediul lor, în semn de susținere a inițiativei tinerilor. Cauzei i s-a alăturat și Papetăria Tudor, care au susținut elevii școlii cu rechizite și accesorii școlare.

Biblioteca POV21 a avut menirea de a le oferi copiilor ocazia de a beneficia de lecturi diverse. Acest proiect vine în ajutorul tinerilor defavorizați, dar și cu dorință de cunoaștere și dezvoltare.

Despre Asociația POV21

Proiectul POV21 are 5 ani de când a luat ființă, împânzind presa cu evenimentele, emisiunile și mai ales cu articolele sale, care devin tot mai virale în rândul tinerilor. Inițiativa a apărut datorită dorinței de afirmare a tinerei generații, oferindu-le o portavoce prin care să-și evidențieze tendințele, problemele și aspirațiile.

Prin evenimentele lor au premiat copiii olimpici cu o situație financiară precară (Gala Comunitarium), au construit de la 0 biblioteci pentru elevii din mediul rural (Biblioteca POV21), au promovat ieșirile în natură (Perseide), dar poate cel mai

important, au oferit perspective noi asupra educației (TEDxBistrița) și au dus brand-ul revistei lor online în mediul off-line, arătând cât pot face o mână de tineri pentru comunitate.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5