Bogdan Bob Rădulescu și alți cinci speakeri de renume, la Generații de POVeste

Comunicat de presă

Asociația POV21 vă invită vineri, 24 noiembrie 2023, la evenimentul Generații de POVeste. Acesta va avea loc în sala ,,Valeria Peter Petrescu” a Centrului Cultural Dacia, începând cu ora 18:00.

Evenimentul nostru de tradiție, Generații de POVeste își propune să fie o punte între generații pasionate de același domeniu și cu aceeași dorință arzătoare de a avea un impact notabil în societate și de a-și cultiva simțul civic.

Prezentatorul evenimentului este actorul Bogdan Bob Rădulescu, iar invitații de seamă ai acestei ediții, cinci speakeri, lideri în domeniile lor, vor împărtăși cu voi poveștile lor captivante și experiențele care i-au adus în ipostaze excepționale. Cei ce vor aduce în fața voastră perspective unice din lumea artei, a medicinei, criminalisticii, a medicinei veterinare și psihologiei sunt:

  • Estefan Florin, directorul Operei Naționale Cluj-Napoca;
  • Fiț Nicodim, decanul Facultății de Medicină Veterinară - Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca;
  • Ovidiu Cotoi, decanul Facultății de Medicină - Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș;
  • Claudiu Popovici, Managing Partner Corporate Performance Solutions Timișoara;
  • Luigi Preda, Șef Serviciu Criminalistică Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița - Năsăud.

Accesul la eveniment este gratuit, dar în limita locurilor disponibile. Vă rugăm să completați acest formular pentru rezervarea locului: https://forms.gle/P7xszCu4NH3bCcrD7.

Proiectul POV21 are șase ani de când a luat ființă, împânzind spațiul public cu evenimentele, emisiunile și mai ales cu articolele sale, care devin tot mai virale în rândul tinerilor. Inițiativa a apărut datorită dorinței de afirmare a tinerei generații, oferindu-le o portavoce prin care să-și evidențieze tendințele, problemele și aspirațiile.

Evenimentele POV21 s-au axat întotdeauna pe educaţie, dar şi pe socializarea dintre tineri. Prin intermediul acestora au fost premiați copiii olimpici cu o situație financiară precară (Gala Comunitarium), s-au construit biblioteci pentru elevii din mediul rural (Biblioteca POV21), s-au promovate ieșirile în natură (Perseide), dar poate cel mai important, au fost oferite perspective noi asupra educației (TEDxBistrița) și s-a demonstrat câte pot face o mână de tineri pentru comunitate.

Generații de POVeste are ca sponsor principal TeraPlast și este finanțat din bugetul Consiliului Județean Suceava pe anul 2023. Inițiativei i s-au alăturat și companiile Pyronova, Sanovil și Stewo. Partenerii acestui demers sunt: Centrul Cultural Județean Bistrița – Năsăud, Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud, Consiliul Județean Suceava.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5