Atentat la afişele electorale ale lui Ioan Turc şi Valer Bindea

Încep să apară primele semne ale unei campanii „murdare” şi la Bistriţa. Afişele electorale ale candidaţilor PNL, Ioan Turc şi Valer Bindea au fost ţinta „binevoitorilor”. Liderul judeţean PNL, candidat pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul 1, Ioan Turc, şi-a exprimat în cadrul unei conferinţe de presă, nemulţumirea pentru modul cum unii contracandidaţi înţeleg această luptă electorală, şi a rostit numele „vinovatului”- Ioan Nelu Botiş, candidatul PD-L „Sunt mâhnit de modul în care Ioan Nelu Botiş face campanie electorală. În echipa de campanie a lui Botiş sunt oameni care vandalizează afişele electorale. Are şi motivaţii din ceea ce mi s-a spus. Botiş şi-a dat seama că nu este un candidat, şi încearcă să fure. Suntem în posesia unor imagini filmate cu un telefon mobil, unde se vede clar cum

dintr-o maşină cobor trei persoane care ne rup şi mâzgălesc afişele. Dacă Botiş îşi propune să ajungă om politic, să se străduiască să ajungă om, mai întâi”, a declarat Turc .

De asemenea, Ioan Turc îl acuză pe Botiş, că foloseşte microbuzul AJOFM în scopuri electorale, şi încearcă manipularea oamenilor prin tot soiul de afirmaţii tendenţioase. „Din surse sigure ştiu, că Botiş foloseşte cu regularitate microbuzul AJOFM, în campanie(...) mi-au spus oamenii că, Botiş le spune că Turc <>. Este o şmecherie care nu ţine la oamenii care au bun simţ. E nevoie de un dram de respect, chiar şi atunci când miza este mare”, a precizat deputatul PNL IOAN Turc.

Candidatul liberal a mai făcut referire la modul cum principalul adversar, democrat-liberalul, Ioan Nelu Botiş, îi copiază proiectele. „Le-a promis oamenilor din Cuşma că le va asfalta drumul. Acolo, este deja asfalt. Probabil, mai vrea să toarne un strat. Singurul proiect al lui Botiş care merită luat în seamă este tramvaiul cu cai”, a replicat ironic Turc. Deputatul PNL a anunţat că nu va depune nicio plângere la Inspectoratul Judeţean de Poliţie, deoarece nu merită să lupţi împotriva unor oameni care sunt manipulaţi.

Replica lui Ioan Nelu Botiş: „Ce să comentez (…) nu mă interesează, eu nu vandalizez nimic”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5