Ioan Nelu Botiş îşi provoacă contracandidaţii la o dezbatere pe ofertele electorale

Echipa de campanie a candidatului PD-L pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul 1, Ioan Nelu Botiş, cuprinde nume sonore în municipiu şi judeţ şi se va ocupa de promovarea programului electoral. Menţionăm că din staful de campanie fac parte Gheorghe Tuţă, Filip Moisil, Eugen Curtean, Ciprian Ilieşi, Alin Seserman, Gabriel Cordovan, dar şi colegi din Livezile şi Beclean, printre care şi Călin Creţu, un fost coleg de facultate al lui Ioan Nelu Botiş. „De asemenea, tinerii din PD-L vor fi alături de mine în campanie. Targetul nostru pentru a câştiga este 51%. Am convingerea că acest obiectiv va fi atins”, a precizat Ioan Nelu Botiş. În acest scop, Botiş propune electoratului de pe Colegiul 1 o strategie de dezvoltare a zonei metropolitane Bistriţa-Livezile-Valea Bârgăului, abordată pe trei direcţii: economie şi afaceri, infrastructură şi utilităţi, social-educaţional.

„În intenţiile mele există un proiect de a asfalta drumurile de la Cuşma şi Dorolea(…) o lege privind întabularea pământurilor gratuit, dezvoltarea turistică a zonei. Toate resursele financiare se regăsesc în fondurile structurale”, a mai afirmat candidatul PD-L.

Programele electorale oferite cel puţin, de candidaţii PD-L şi PNL, Ioan Nelu Botiş, respectiv Ioan Nelu Turc, sunt relativ asemănătoare. Ofertele electorale se aseamănă între ele, dar se şi întrec. Politicienii se acuză între ei, de plagiat, sau cine a furat startul competiţiei electorale. „Vreau să-i mulţumesc contracandidatului Turc pentru felicitarea cu La Mulţi Ani, trimisă acasă. Doresc să îi provoc pe ceilalţi contracandidaţi pe Colegiul 1 la o întâlnire de lansare a programelor electorale, la o dezbatere cu reprezentanţii mass-media”, a completat Ioan Nelu Botiş. Liderul consilierilor municipali PD-L, Gheorghe Tuţă, a

încheiat precizând că echipa de campanie a lui Botiş va fi elementul cheie în toată această competiţie electorală.

Comentarii

03/03/09 14:59
teodor

as dori sa stiu ce sa intamplat cu pamanturile tate-i si cine le foloseste si cum pot intra in posesia lor??? multumesc

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5