Agenda electorală PNL

Ioan Turc: „Nu mă miră că Botiş dă mită electorală…îl va sancţiona alegătorul, cu certitudine”

Ne apropiem cu paşi repezi de sfârşitul campaniei electorale, şi încep să apară primele scandaluri legate de mita electorală. Vizat este candidatul PD-L pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 1, Ioan Nelu Botiş, acuzat de liderii PSD şi PNL, că ar fi distribuite pungi cu alimente. Scandalul a izbucnit sâmbătă seara, când viceprimarul PSD, George Avram a surprins în zona Big a oraşului, 21 de angajaţi de la salubritate cu pungi cu inscripţia PD-L pe ele şi chipul lui Ioan Nelu Botiş. Pungile conţineau ulei, zahăr, făină şi sucuri.

Liderul judeţean PNL, Ioan Turc, principalul contracandidat al lui Ioan Nelu Botiş în Colegiul 1, a declarat că nu pare deloc surprins de acuza care i se aduce lui Botiş, şi că toate aceste lucruri ţin de succesul reţetei electorale a PD-L, care a început să distribuie tărâţe în teritoriu, şi a continuat cu pungi cu alimente. „Ioan Oltean a scos la înaintare, un băiat (n.r.- Ioan Nelu Botiş), uns cu toate alifiile. Eu ştiu cine e, şi ce oameni manipulează Botiş. Ceea ce mă deranjează este lipsa de bărbăţie a lui Ioan Nelu Botiş, care se ascunde de lege. Nu recunoaşte nimic. Îl va sancţiona electoratul, din cauza acestei atitudini. Dacă cineva crede că, oamenii au rămas la nivelul de tărâţe şi ulei, este o mare eroare”, a declarat Ioan Turc, candidatul PNL pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 1.

Deputatul PNL şi-a manifestat nemulţumirea de modul cum unii contracandidaţi înţeleg să ducă această luptă electorală, şi speră că alegătorul va alege în cunoştinţă de cauză. „În această campanie electorală, nu am împărţit nimic în afară de pixuri, pliante, şi alte materiale electorale”, a încheiat Ioan Turc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5