Agenda electorală PSD

Reacţii social-democrate vizavi de scandalul mitei electorale „Botiş”

În cadrul unei conferinţe de presă, candidaţii PSD pentru Camera Deputaţilor şi Senat în Colegiul 1, Adrian Moldovan, respectiv Adriana Pană, au condamnat „acţiunea electorală” a candidatului PD-L, Ioan Nelu Botiş, acuzat că ar fi încurajat distribuirea de pungi cu alimente , electoratului din Bistriţa. Unul dintre contracandidaţii lui Botiş, Adrian Moldovan , a precizat că Botiş demonstrează încă o dată că păstrează multe din caracteristicile politicianului învechit. „Prin punga cu ulei, zahăr, orez, Botiş încearcă să obţină voturile celor din Bistriţa. Eu sper că pe 30 noiembrie, oamenii să nu aleagă ţinând cont de zahăr şi ulei”, a afirmat Adrian Moldovan, candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 1.

La fel de fermă şi dură în declaraţii a fost şi Adriana Pană, candidatul PSD pentru Senat în Colegiul 1: „Ioan Nelu Botiş jigneşte cetăţeanul român. A cere alegătorului să te voteze pentru o pungă cu alimente, e foarte grav. Eu nu zic electoratului să nu primească, dar în momentul în care se duce în cabina de vot, să voteze oamenii care pot să îi ajute, cu adevărat. Iar în cazul scandalului cu mita electorală a lui Botiş, sper ca organele abilitate să îşi facă datoria”, a concluzionat Adriana Pană, candidatul PSD pentru Senat în Colegiul1.

Candidatul PD-L Ioan Nelu Botiş a declarat că se dezice de orice acuză de mită electorală, şi neagă faptul că ar fi implicat în asemenea acţiuni.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5