Atletism: Dumitru Florin Guţ, campion naţional la 1500 m obstacole şi bronz la 3000 m

În perioada 7-8 iulie, pe Stadionul Municipal „Nicolae Dobrin” din Pitești, s-a desfășurat finala Campionatului Național rezervat juniorilor 3.

Atletul antrenat de Emil Rusz, Dumitru Florin Guţ, a reuşit să se impună în proba de 1500 m obstacole, câştigând titlul de campion naţional, în timp ce în proba de 3000 m s-a clasat pe locul III. Deşi practică atletismul de performanţă de doar 9 luni a reuşit deja să câştige 6 medalii (2 aur, 1 argint şi 3 de bronz), fiind un sportiv de perspectivă.

Larisa Ionela Buf s-a clasat pe locul VI în proba de ştafetă (100m, 200 m, 300 m, 400 m), şi pe locul VIII la 800 m.

Larisa Ureche, antrenată de prof. Alina Cucerzan, s-a clasat pe locul IV atât în proba de 1500 m, cât şi la 900 m, unde a înregistrat un timp foarte bun, în timp ce Adina Onoaie, începătoare fiind, s-a clasat pe locul VI în proba de 1500 m.

„Vrem să mulţumim managementului de la Clubul Sportiv Municipal Bistriţa pentru tot sprijinul acordat, atât în pregătire, cât şi în susţinerea financiară a deplasărilor la competiţii. De asemenea, mulţumirile noastre se îndreaptă şi spre părinţii acestor tineri, care îi încurajează pe acest drum nu foarte uşor al performanţei”, ne-a declarat antrenorul Emil Rusz.

Felicitări sportivilor şi antrenorilor!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5