Au fost anunţaţi câştigătorii concursului de afişe/pliante antidrog! Bistriţeanca Alina Pintican, pe podium!

Prefectul Stelian Dolha a anunţat câştigătorii concursului de afişe şi pliante „Tineri pentru tineri” din cadrul campaniei de prevenire a consumului de droguri. O serie de companii din judeţul nostru au susţinut această iniţiativă a Instituţiei Prefectului, şi anume Teraplast, Rombat, RCB, Transilvania Print, Transmixt, reprezentanţii acestora fiind prezenţi la şedinţa Colegiului Prefectural..

„Reuşim să facem o premiere a participanţilor la acest concurs. Au fost 27 de participanţi, cu vârste cuprinse între 15 şi 30 ani, şi 11 persoane care au jurizat aceste lucrări. (...). A contat mult şi partea materială a premiilor”, a explicat prefectul judeţului.
Înainte de premiere, a fost urmărit mesajul judecătorului Cristi Danileţ de la Tribunalul Cluj, care le-a vorbit tinerilor despre problemele de natură juridică pe care le au dacă au astfel de vicii, mai ales că răspunderea penală vine de la 14 ani! Acesta le-a transmis tinerilor că vrea să fie "pdrietenul mai mare", nu judecătorul care aplică legea.

În urma jueizării, locul I a fost adjudecat de Georgiana Herea din Bucureşti, studentă în anul III la Universitatea de Arte, recompensată de compania Teraplast cu 3000 lei. Pe locul II s-a clasat Octavian Diaconu, student la Universitatea Timişoara, premiat de Rombat cu 2500 lei. Pe locul III regăsim o bistriţeancă, Alina Pintican, absolventă de Studii europene, care a primit de la RCB 2000 lei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5