Augustin Baciu, lansat „Fără mască”

Cunoscut şi apreciat autor de versuri, de o mare sensibilitate şi un mesaj vibrant şi debordant, de a transmite cititorului şi consumatorului de bune versuri, sentimente dintre cele mai puternice, prin trăiri intense şi o legătură directă cu cel care savurează splendoarea versurilor, care prin simplitatea lor dau viaţă mesajului poetic, Augustin Baciu din Bistriţa ne surprinde plăcut cu un nou volum de versuri intitulat „Fără mască”, care a fost lansat în „lumea versurilor şi a cititului” în data de 06.08.a.c., zi care a reprezentat în calendarul ortodox „Schimbarea la faţă”, o schimbare benefică pentru autorul versurilor din acest volum.
Apărută la prestigioasa editură „Karuna”, colecţia Lirik, în anul 2015, cu sprijinul CJC B-N, volumul are 250 de pagini, cu un frumos şi justificativ Cuvânt înainte, semnat de prof. Emilia Bidică.
Deosebitul eveniment de lansare a celui de-al treilea volum, „Fără mască”, a avut loc la Restaurantul „Casa Doamnelor” din Bistriţa, la care a participat un numeros public avizat, familia, prieteni, membrii Clubului Monarhişti Bistriţeni, mass-media, invitaţi.
Despre valoarea autorului, a volumului şi a calităţii versurilor, a mesajului transmis, au vorbit, cu argumente şi exemplificări, scriitoarea Marilena Toxin, dr. Irimia Tiberiu – directorul Editurii „Karuna” şi dr. Marius Pop – medic, preşedintele Clubului Monarhiştilor Bistriţeni, care au scos în evidenţă urcuşul şi calitatea pe care a înregistrat-o Gusti în mesajul poetic şi versificaţie.
În finalul activităţii, autorul a citit un poem dedicat acestui eveniment şi câteva poezii reprezentative din noul volum, care-l caracterizează, mulţumind celor prezenţi, celor care şi-au exprimat gândurile şi gazdelor.
A urmat o agapă prietenească, la care s-a socializat pe rolul poeziei în societate.
Auguistin Baciu şi-a dat jos masca, a scris versuri de revoltă, de atitudine, dar şi de profundă religiozitate.
Felicitări şi la mai multe.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5